ODLUKA JE DONETA: Partizan ima NOVOG TRENERA - promocija se uskoro očekuje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo rešenje u ovom trenutku nije moglo da se pronađe.

ODLUKA JE DONETA: Partizan ima NOVOG TRENERA - promocija se uskoro očekuje!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Igor Duljaj OUT, Albert Nađ IN.

Fudbaleri Partizana nastavili su seriju poraza. Nakon Čukaričkog i Crvene zvezde koja je dva puta "uzela meru" klubu iz Humske, crno-beli su u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije poraženi na svom terenu od TSC-a rezultatom 1:2, čime je dovedeno u pitanje i osvajanje druge pozicije koja naredne sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Usled svega navedenog, kako je preneto odmah nakon meča sa ekipom iz Bačke Topole, upravo meč protiv TSC-a na stadionu u Humskoj ulici, bio je i poslednji na kojem je crno-bele na teren izveo Igor Duljaj. 

Kako se saznaje iz dobor obaveštenih izvora, odluka će dosadašnjem treneru biti saopštena na sastanku klupske uprave koji je zakazan za 17 časova, nakon čega će se crno-beli obratiti javnosti saopštenjem.

Istovremeno, svi kojima su crno-bele boje n srcu, nestrpljivo očekuju informacije vezane za stratega koji će naslediti dosadašnjeg stratega.

Izvesno je da će novi trener crno-belih postati Albert Nađ, ali će i njegovo rukovođenje ekipom biti vremenski ograničeno, tj. trajaće do kraja aktuelne sezone nakon čega će Partizan potražiti dugoročnije rešenje koje bi trebalo, svi se nadaju u Humskoj, trebalo da vrati i trofeje.

Foto: Starsport

Igor Duljaj i Albert Nađ

 

- Albert Nađ:

Datum rođenja: 29. oktobar 1974. godine

Mesto rođenja: Zemun

Igračka karijera: Teleoptik (Zemun), Partizan (Beograd), Betis (Španija), Ovijedo (Španija), Elče (Španija), Rostov (Rusija), Čukarički (Beograd)

Trenerska karijera: Rakovica (Beograd), Teleoptik (Zemun), Partizan (Beograd)-pomoćni trener

Kada je reč o treneru koji bi tokom leta trebao da stigne u Humsku, do sada dva imena figuriraju kao najozbiljniji kandidati. Reč je o Vladimiru Iviću i Veljku Paunoviću, stratezima koje bi Grobari svakako rado videli na klupi Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading