OBJAVLJENJE NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANIJI I ASMINU: Ostavljena OPROŠTAJNA PORUKA, spreman na najgore!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić objavio fotografiju Stanije Dobrojević!

OBJAVLJENJE NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANIJI I ASMINU: Ostavljena OPROŠTAJNA PORUKA, spreman na najgore!

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

Nakon suočavanja Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević na televiziji Pink, u rijalitiju ,,Elita 7" pred milionskim auditorijumom, naša starleta je donela zvaničnu odluku i poručila svom bivšem dečku Asminu Durdžiću da će mu sve oprostiti ukoliko bude stavio tačku na čitavu dramu. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Privatna athiva, E-stock/ Časlav Vukojičić

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

 

Asmin se tim povodom oglasio na Instagramu i najavio da će se povući iz medija, a potom je objavio fotografiju svoje voljene starlete i poručio joj najromantičnije reči. 

- Od ljubavi se ne žili, ali se za nju gine - napisao je Asmin na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

09.10.2023 11:19

Staniji ovoaj i ovakav muškarac nije trebao u životu. Nema tu budućnosti. Ako je samo 50 % istina sve ono šta je Stanija ispričala godinama o svom životu ( poslovni uspeh i velika zarada u Americi, luksuzan život i putovynja, želja mnogih poznatih muškaraca da budu sa njom u vezi ) , šta će joj onda muškarac poput ovog koji je anoniman, poslovno uspešan i bogat , također nepoznato i dosta sumnjivo? Ljubav? Ne verujem, nisu oni takvi likovi da umiru i ginu za ljubav prema bilo kome , njima treba samo "popularnost" i da od njega " naprave poznatu osobu". Stanija priča kao navijena ploča, ponavlja se, do nje ne dopire pitanje voditelja, ona priča naučenu i smišljenu priču. Stanija se pogubila i ponizila totalno. A Aneli ? Laže čak više od Miljane , Aleksandre, Dalile ...i vidi se da je to dubogodišnje iskustvo i praksa. Nadam se da se Janjuš ipak samo igra i da je sve to sprdnja i da svojoj ćerci neće opet prirediti sramotu i neumesno ponsšanje sa osobom koja ima iza sebe ružnu prošlost a svoje dete spomene i koristi samo kad joj odgovara da napadne oca deteta a sebe opravda. Aneli jeste lukava ali je više glupasta i tupava, deluje da ni ona nema nekakvo obrazovanje i ponašanje i da je "znanje" i iskustvo sticala negde daleko od škole.