VRUĆI SNIMAK MAJE MARINKOVIĆ NAMENJEN OŽENJENOM DESINGERICI?! Zadrugarka odlučila da reperu zagorča život!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nastavlja da se sveti Desingerici za fotografije sa suprugom!

VRUĆI SNIMAK MAJE MARINKOVIĆ NAMENJEN OŽENJENOM DESINGERICI?! Zadrugarka odlučila da reperu zagorča život!

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Desingerica

Maja Marinković je produžila letovanje u Budvi, gde je i Dragomir Despić Desingerica, sa kojom je uslikana na jednom bazenu u Crnoj Gori, a kontroverzna zadrugarka se od tog momenta povukla i nije previše aktivna na društvenim mrežama, dok oženjeni reper objavljuje samo i isključivo snimke sa nastupa.

Marinkovićeva je danas iznenadila svoje pratioce na Instagramu, pa objavila stori iz kreveta, a ovaj video pokrenuo je lavinu komentara.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, YouTube/Printscreen

Maja Marinković i Desingerica

 

Maja se usnimila u donjem vešu, dok se, po svemu sudeći, razbuđuje, a njeni fanovi su se pitali ko joj pravi društvo, s obzirom da, kada je u vezi, Maja sve deli sa pratiocima i objavljuje zajedničke fotografije dečka i nje.

Međutim, sada to nije slučaj, pa zadrugarka krije društvo, što dodatno baca sumnju da ipak jeste u "vezi" sa oženjenim reperom i da aferu kriju kao zmija noge.

Ipak, drugi smatraju da je Maja samo želela da udari čežnju Desingerici, koji je nedavno objavio fotografije sa suprugom Nevenom i da je ovaj video zapravo namenjen njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading