ANĐELA ISPROZIVALA ZVEZDANA ZBOG PROSJAČENJA NA INTERNETU: Diskvalifikovana zadrugarka po svaku cenu traži pažnju, ove reči su joj se obile o glavu!

Autor:

Zadruga

27.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić zaboravila šta je radila, pa krenula da proziva bivšeg partnera i cimere!

ANĐELA ISPROZIVALA ZVEZDANA ZBOG PROSJAČENJA NA INTERNETU: Diskvalifikovana zadrugarka po svaku cenu traži pažnju, ove reči su joj se obile o glavu!

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić očigledno i dalje ne može da preboli i zaboravi vezu sa Zvezdanom Slavnićem, pa ga neprestano proziva putem društvenih mreža, a mnogi komentarišu da je sada otišla i korak dalje.

Naime, diskvalifikovana zadrugarka postala je aktivna i na Tviteru, gde se non-stop oglašava, a sada se pohvalila kako odmara kod kuće, dok drugi prose po TikToku, iako je do pre samo nekoliko dana ona bila jedna od tih, koji snimaju lajvove i mole za takozvane "giftove".

Republika

Foto: instagram, youtube, printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Kako je sada sve u znaku "Elite", novog rijaliti formata, čini se da Anđela ne može da podnese činjenicu da nije u centru pažnje, pa je krenula da javno proziva bivšeg dečka, ali i bivše cimere, koji uveliko pričaju o ulasku, te je kroz ovaj tvit provukla i njih:

- Šta ima kod vas ovih dana? Vidim neke udaraju vrućine u glavu, drugi prose po TikToku, treći mole da uđu u rijaliti, a ja odmaram kod kuće - napisala je Anđela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Korisnici društvenih mreža krenuli su da dele ovaj tvit, podsećajući Anđelu da je i sama bila deo svega što sada proziva, međutim, čini se da je Crnogorka zaboravila sve što je radila u Zadruzi i neposredno nakon diskvalifikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

28.08.2023 11:19

Ako neko ima otklon prema greškama iz prošlog perioda vi ga stalno podsećate: "Ne, ne, i Ti si to radila"... A, ako neko stalno ponavlja iste greške - to je za vas pohvalno... Ma dajte, jedna podavalska curica sa brda visokog 880 metara naziva devojku koja živi na samoj obali mora "Brđankom", sprda se sa ijekavskim srpskim a ona i ne zna svoj maternji romski. Stalno joj čupaju nadogradnju jer je suparnice vuču po betonu (Anđela) i bacaju sa jahte (Sandra Afrika) izigrava Boga i menja svoj lični opis sve želeći da udovolji svojoj sujeti... Majo, ne možeš imati Anđelinu kosu, lice, telo, noge i zadnjicu pa to pokušavaš da nadomestiš implatatima ali ono što nikada ne možeš to je jedna velika šupljina u glavi koja se ne može ispuniti silikonima.