ANA ĆURČIĆ OPSOVALA VODITELJKU, PA DOHVATILA ČAŠU I NAPRAVILA HAOS NA PINKU: Skandalozno ponašanje uživo u programu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.08.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić nije mogla da se obuzda!

ANA ĆURČIĆ OPSOVALA VODITELJKU, PA DOHVATILA ČAŠU I NAPRAVILA HAOS NA PINKU: Skandalozno ponašanje uživo u programu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić prošle noći bila je goća u emisiji ,,Narod pita", tom prilikom voditeljka Ana Radulović popričala je sa njom o gorućim temama. U jednom trenutku Ani Ćurčić je dozlogrdilo, te je počela da urla po studiju na voditeljku Anu, a potom napravila pravi darmar. 

 

Naime, Ćurčićeva je uzela čašu sa sokom i prolila po studiju, a potom je voditeljka iznenađeno odreagovala, na šta je od bivše zadrugarke dobila psovku:

- M'rš u p*ku materinu! - odbrusila je Ana Ćurčić.

- Ja ne znam zašto sam ja kriva, zašto je ovo ovako? Ovo je strašno - rekla je voditeljka. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Deki

14.08.2023 13:37

Ćurčićka je zrela za nuropsihijariju.Ona je takav prevaranti manipultor da nema dalje.Čime se sve bavila u životu dal sme o tome da priča. Zvezdan je za nju mala maca.Provaljena je u startu. Narod je okrenuo ledja... dalako je ona od prae istine. Žena sa usijaog eoradskog asfalta, izigrava "sveticu", pa to samo može u Zadruzi.

Milanko

15.08.2023 20:47

Primitivka neotesana.Ko joj daje pravo i slobodu da se tako ponaša prema prelepoj voditeljki koja profesionalno obavlja svoj posao. Ove bosne i umišljene persone ne bi trebao pozivati da gosuju na PINK TV. To je bruka i sramota za Srbiju. Njihovo je mesto nije tu, jer osnove elementarne kulture nemaju.

Vojvotkinja Tolstoj

23.08.2023 01:46

Branite voditeljka ? Ana Ćurčić je u pravu, Radulovića se osilila ; šta je štedite. Zaboravila da je izgledala kao da je pošla na vašar, gore nego ove starlete danas, pre nego što je postala voditeljka. Pa nije naučnik, i naučniku kažu svašta,pa ništa ; pala joj kruna sa glave, koju nema !! Ne mešajte se da odbrani te o v u !