SLAVNIĆ NA RUBU EGZISTENCIJE? Zvezdan bankrotirao, MOLI da uđe u Zadrugu 7!

Autor:

Zadruga

24.07.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić u finansijskim problemima, jedini spas mu je rijaliti.

SLAVNIĆ NA RUBU EGZISTENCIJE? Zvezdan bankrotirao, MOLI da uđe u Zadrugu 7!

Foto: printscreen/tiktok, pixabay.com

Jedan od učesnika koji su obeležili šestu sezonu rijalitija ''Zadruga'' zasigurno je Zvezdan Slavnić koji je prašinu najpre podigao svojom životnom pričom, a onda i javnom preljubom.

Foto: tiktok.com/printscreen/zvezdan slavnic

Zvezdan Slavnić na TikToku

Pred sam kraj rijalitija, Slavnić je diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja, pa je svoj izvor prihoda našao na društvenoj mreži TikTok. Međutim, kako se navodi, finansijsko stanje mu je sve lošije, a on je zbog toga sve očajni, te na sve načine pokušava da izmoli ponovni ulazak u rijaliti.

- Zvezdan je očajan. Tokom trajanja rijalitija bio je uveren da je veoma popularan, te je sebi dao za pravo da se ponaša bahato. Nakon diskvalifikacije udario ga je šamar realnosti. Iako je mislio da će biti pobednik, on je ispao najveći gubitnik, koji je ostao bez žene, ljubavnice i honorara. Trenutno mu je jedini izvor prihoda Tiktok, na kojem mora svake večeri da igra mečeve kako bi zaradio novac - priča izvor za Alo i dodaje:

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan Slavnić bankrotirao

- On trenutno preko poznanika pokušava svim silama da stupi u kontakt sa čelnicima Pinka. Obećava da, ukoliko ga puste da uđe u novu sezonu Zadruge, neće više praviti scene i da neće izigrati njihovo poverenje. Uverava ih da neće pokazati ni najmanji vid agresije, kao i da se više neće povređivati. Svestan je da je trenutno svuda etiketiran kao nasilnik i zbog toga ne može da nađe dobro plaćen posao.

Međutim, koliko god molio, za Slavnića nema mesta u sedmoj sezoni ''Zadruge''.

- Pravila Pinka su jasna, oni nasilje ne podržavaju. Zvezdana su opominjali više puta, davali mu šanse i kažnjavali ga. On je sve zloupotrebio. Sedma sezona Zadruge biće skroz drugačija, mnogo kulturnija i ne žele da daju prostor ljudima koji su sebe predstavili u najgorem svetlu - zaključio je izvor za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Čika Pera

25.07.2023 04:04

Strašno da Zvezdan ne može da udje,a Miljana Kulić može da udje u Zadrugu 7

Toliko

26.07.2023 08:52

Stoka, more!