BILAL ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Maja prebolela Brajlovića za NOĆ, do jutra se provodila sa NJIM, SKANDAL u najavi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.07.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković celu noć je ludovala sa jednim od najpoželjnijih muškaraca rijalitija ''Zadruga''.

BILAL ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Maja prebolela Brajlovića za NOĆ, do jutra se provodila sa NJIM, SKANDAL u najavi! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković

Maja Marinković je sinoć bila na proslavi rođendana voditeljke Ane Radulović, a kako je nedavno raskinula sa Bilalom Brajlovićem, provod joj je definitivno prijao.

Ona je celu noć delila video snimke sa proslave, pesme snimaka, a onda objavila i da je u društvu bivšeg cimera, Mateje Matijevića.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Matija Matijević

Podsetimo, Maja je povezivana sa Matejom tokom "Zadruge 3" i nisu krili da imaju simpatije jedno prema drugom, što je tad jako smetalo Tari Simov, sa kojom je on bio kasnije u vezi, pa su tu sezonu obeležile i njihove žestoke svađe.

Takođe, Maja i Mateja su viđeni nekoliko puta i tokom leta, pa su mnogi verovali da joj je on rame za plakanje nakon raskida sa Markom Janjuševićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading