ŠOK-IZDANJE ANE NIKOLIĆ! Valjala se po ulici, gledali je prolaznici! Evo sta se dešavalo usred bela dana! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se zabavljala sa ćerkom, ali je prizor mnoge iznenadio zbog njenog ponašanja!

ŠOK-IZDANJE ANE NIKOLIĆ! Valjala se po ulici, gledali je prolaznici! Evo sta se dešavalo usred bela dana! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Ana Nikolić radila je špagu usred bela dana pred puno ljudi, a ova scena mnoge je iznenadila. Naime, Ana je prvo šetala sa ćerkicom, koju je rešila da zabavi na nesvakidašnji način, pa su se zajedno igrale.

Ana je naslednici htela da pokaže da je u dobroj formi, pa je legla na pod i počela da radi špagu u čemu je ako je suditi po slikama, bila vrlo uspešna.

Foto: Instagram printscreen

Ana Nikolić

 

 

Inače, Ana je nedavno bila u žiži javnosti zbog priča o saradnicima. Naime, ona tvrdi da je saznala da u svojoj blizini ima puno ljudi koji joj rade o glavi, što je i napisala na Instagramu.

-  Mnogo krokodila, poskoka i aspida skupiše se oko mene, onako podmuklo da i ne primetih. Misliše oni... Kakvi amateri i veliki optimisti koji svoja uverenja zasnivaju na svemu, osim na činjenicama - napisala je Ana, pa nastavila:

Ja sam ipak Vatikan. Hvala, doviđenja. Ja sam Ana, rešila se šljama. Hvala, doviđenja.

Foto: Instagram printscreen

Ana Nikolić

 

Pre ovoga u fokusu je bila zajedno sa Stefanom Đurićem Rastom, kog je prozivala jer joj navodno nije dao novac koji je zaradila od uspeha koji je postigao album "Labilna".

- Pitanje glasi - gde je tačno novac od albuma "Labilna", koji je legao na račun u Americi? Baš se i ja sećam, tačno, istog dana na Dedinju. Gde je pisalo 250.000 dolara od pregleda za album "Labilna". Presek se radi na svakih šest meseci. Ovo beše tek prvi presek? Ne znam šta petlja Rasta, ali koliko znam, novac od albuma nisam dobila, dok se on sa druge strane u javnosti žali kako je on zakinut. Ne znam ko je njega mogao da zakine, ali znam dobro da je on mene - napisala je Ana u svojoj objavi na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading