KRIVIČNA PROTIV SLAVNIĆA! Ana ZAPRETILA Zvezdanu i njegovoj porodici, tek će im UNIŠTITI živote: ''Propi*aće majčino mleko!''

Autor:

Zadruga

22.07.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić rešena je da se osveti Zvezdanu Slavniću i njegovoj porodici.

KRIVIČNA PROTIV SLAVNIĆA! Ana ZAPRETILA Zvezdanu i njegovoj porodici, tek će im UNIŠTITI živote: ''Propi*aće majčino mleko!''

Foto: ATAImages

Ana Ćurčić je sinoć tokom gostovanja u emisiji ''Narod pita'' otkrila da se sprema tužba protiv Zvezdana Slavnića, kao i da će o njegovoj porodici tek imati mnogo toga da kaže.

- Ana, koliko je bilo teško da sa majkom obaviš razgovor nakon završetka rijalitija? - upitao je Darko.

- Bilo je jako teško. Mamu je jako povredilo to što je Slavica, Zvezdanova majka meni okrenula leđa. Moja deca i ja su je gledala kao baku. To je jedna od tema koju ću ja ljudima objasniti. Normalo je da stane uz svoje dete, ali ne vidim potrebu za laganjem, izmišljanjem i silnim uvredama. Ja sam navodno prodala stan, a ona je mene izdržavala?! Mislim, ne vidim nikakvu logiku. Zvezanov tata me je ispljuvao, koji me je šest puta nije video u životu. Slavica je pala pod uticaj Zvezdanove manipulacije, pa je zaboravila da je sa mnom živela, a onda krenula protiv mene. Zvezdana neču štedeti. Pro*išaće majčino mlako. Sve je u krivičnoj prijavi - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Da li misliš da je Slavicom neko manipulisao?

- Da, mislim da je tako. Želela sam da dokažem da ja nisam zla žena, kako je ona rekla, kao i da je nisam maltretirala, što je u više navrata istakla - rekla je Ana.

Republika

Foto: ATA Images

Zvezdan Slavnić

- Šta bi Moki rekla kada bi ga srela? - pitao je Darko.

- Ništa. Ranije sam mislila da je nula od čoveka, a sada ne mislim ni to - istakla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading