RASTA IZAŠAO IZ BOLNICE: Raspalio roštilj na terasi u centru Beograda, ovako izgleda posle OPERACIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper pokazao kako provodi vreme nakon operacije!

RASTA IZAŠAO IZ BOLNICE: Raspalio roštilj na terasi u centru Beograda, ovako izgleda posle OPERACIJE! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je prošao kroz težak period nakon operacije kičme, ali sada se oporavlja u udobnosti svog doma na Vračaru. Nakon što je nedavno izašao iz bolnice, Rasta je otkrio da se dobro oseća i odlučio je da proslavi svoj oporavak praveći roštilj na prostranoj terasi u centru grada. Na svom Instagram profilu, podelio je slike sa roštilja, gde se vidi kako uživa u pripremi hrane.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Rasta morao da ide na operaciju

Nakon pripremljenog ručka, Rasta se opustio u dnevnoj sobi svoje kuće uz domaću seriju, dok je nastavio sa oporavkom. S obzirom na to da je operacija bila ozbiljna, važno je da Rasta sada pruži sebi dovoljno vremena za odmor i oporavak.

Stefan Đurić Rasta je odlučan da se vrati svojim uobičajenim aktivnostima što je pre moguće, ali istovremeno shvata važnost pridržavanja saveta lekara i postupnog oporavka. Svojim fanovima je zahvalio na podršci koju je dobio tokom ovog perioda i obećao im da će se uskoro vratiti muzičkim projektima.

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta je operisan 25. aprila nakon što je hitno primljen u bolnicu zbog jakih bolova u predelu kičme. 

Republika

Foto: instagram.com/stefanrasta

Rasta morao da ide na operaciju

- Stefan nije mogao da stane na noge. Odmah je hospitalizovan u pratnji devojke. Odrađene su hitne analize i pregledi, nakon čega je konzilijum lekara odlučio da je operacija neophodna - rekao je tada obavešten izvor nedavno za Telegraf.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading