ANĐELA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Maja otkrila da li će biti AFTERA sa Zvezdanom: Gospođica iz Crvenke je na APARATIMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.06.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila o Zvezdanu Slavniću.

ANĐELA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Maja otkrila da li će biti AFTERA sa Zvezdanom: Gospođica iz Crvenke je na APARATIMA! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Maja Marinković sinoć je bila gost u emisiji ''Narod pita'' zajedno sa svojim dečkom Bilalom Brajlovićem, te su zajedno odgovarali na pitanja ljudi koji su ih mesecima unazad pratili.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković o Zvezdanu Slavniću

Jedno od pitanja upućenih Maji bilo je i ''da li će napolju biti aftera sa Zvekijem i da li sve ovo radiš iz očaja?''

- Ja ne radim ništa iz očaja, radim sve iz svoje želje i namere. Što se tiče Zvezdana, aftera neće biti, to sam želela u trenucima kada sam to izgovarala, ne mogu da kažem da nisam, ali kada sam se pomirila sa svojim bivšim dečkom, trenutno sadašnjim i nadam se da će tako ostati, sve to pada u vodu. Znam da su neke osobe bile na aparatima kada sam ja to izgovarala, gospođica iz Crvenke i tako dalje. Ja se na to ne bih vraćala jer za mene to nije imalo težinu, možda je imalo u nečijim očima, ali za mene ne. Imala sam obostrano poštovanje i sve te stvari, ali je to palo u vodu kada sam se pomirila sa svojim dečkom. Sada uživamo, neće doći u afteru i neka uživaju da li u svojim lažima ili pravim vezama, ko kako shvati, ali neće doći do aftera - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

15.06.2023 11:04

E glupaco i folirantkinjo jedna,ti si sljam najveci i ti oricas o nekom,pokri se i cuti

Fan

15.06.2023 12:50

@Vesna - Vidi se čiji si Fan , to sve možeš prepisat tvojoj iscentrifugovanoj tzv pobednici ravi .. Crknite svi ali Maja nikad se nije bavila najstarijim zanatom i nije imala posla sa policijom . Čista je pred zakonima .