MESECIMA UZIMALI OZBILJNE PARE, PA OSTALI BEZ CVONJKA: Evo koliko su Anđela i Zvezdan zarađivali u rijalitiju, sve im propalo!

Autor: P. R.

Zadruga

29.05.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni honorari rijaliti para!

MESECIMA UZIMALI OZBILJNE PARE, PA OSTALI BEZ CVONJKA: Evo koliko su Anđela i Zvezdan zarađivali u rijalitiju, sve im propalo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić duguju televiziji Pink 100.000 evra zbog toga što su diskvalifikovani iz "Zadruge". Njih dvoje neće dobiti ni honorare, pa je tako bivši zadrugar "lakši" za 64.000 evra, a njegova devojka za 30.000.

Naime, rijaliti par izgubio je čak 194.000 evra zbog napuštanja imanja u Šimanovcima zbog nasilnog ponašanja. Mlada Crnogorka je kažnjena jer je tukla Maju Marinković, a njen dečko zato što je sa letvom u rukama demolirao spavaću sobu u Beloj kući. Oni su po izlasku iz rijalitija otišli kod Moke Slavnića u stan na Novom Beogradu zbog toga što su ostali bez novca i nisu imali gde da odu.

Anđela i Zvezdan duguju čelnicima televizije Pink ukupno 100.000 evra, svako po 50.000, koliko iznosi kazna za diskvalifikovane takmičare. Pošto zbog neprimerenog ponašanja neće dobiti ni honorare, njih dvoje su u minusu još 94.000 evra. Zvezdan je mesečno dobijao 8.000 evra, pa je njegova zarada po izlasku iz rijalitija za osam meseci trebalo da iznosi 64.000 evra. S druge strane, Anđela je ušla dva meseca kasnije, i njen honorar je bio 5.000 evra mesečno, pa je ona u gubitku 30.000 - započinje priču izvor za Alo i dodaje da se ljubavnici hvataju za glavu jer ne znaju kako će da vrate novac produkciji "ružičaste televizije":

Njih dvoje nemaju prebijene pare. Oni su nakon diskvalifikacije otišli na Novi Beograd kod Zvezdanovog oca Moke, koji ih je oberučke primio u stan. Zvezdan je očajan što ne samo što neće kupiti stan, koji je planirao da pazari po izlasku iz rijalitija, nego i što će morati da vraća dugove. Anđela još nije svesna šta se zapravo dogodilo, a Moka je pola dana preplakao, nakon što ih je primio kod sebe. On im je poručio da im se divi što su uspeli da izdrže toliko vremena u zatvorenom prostoru i što su svima pokazali da se iskreno vole. Takođe im je rekao da ne brinu za novac jer će im on finansijski pomagati.

Pošto se Zvezdan i Anđela nisu javljali na telefon, naš portal je posetio kraj u kom Moka ima stan, a on je tada priznao da pomaže sinu i budućoj snajki.

- Oni se trenutno odmaraju, a ja sam u prodavnici, kupujem im hranu. Umorni su od svega i moraju da se naspavaju! San im je najbitniji posle rijalitija, ali i kuvana jela koja ću im spremiti. Anđela se čula sa svojom porodicom, u kontaktu su, tako da je sve u redu - kaže za Republiku bivši košarkaš.

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Moka Slavnić

Moka Slavnić dodaje da mu je krivo što su mu sin i snajka ispali nedelju dana pred superfinale:

- Žao mi je što nisu ostali do kraja, jer sam siguran da bi zauzeli neko od prva tri mesta. Mogli su da uzmu i neku kintu! Njih narod voli i podržava, a pogotovo Anđelu, jer je divna. Ne znam da li će pobediti Ana Ćurčić ili neko drugi! Moja bivša snajka je pokazala svoje pravo lice, tako da ne verujem da će osvojiti prvo mesto. A i ne zanima me, "Zadrugu" više neću pratiti jer moj sin nije tamo.

Republika

Foto: ATAImages, Printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tea

29.05.2023 10:18

Mitrović diskvalifikovao Anđelu kad je video da ugrožava njegovu štićenicu Boni mafijašicu, a Klajda po dogovoru.

JA

29.05.2023 11:43

Oni meni ne deluju ni malo zabrinuto zbog vracanja sto hiljada evra duga !