MOŽDA OVERIM MAJU, IAKO MI NE TREBA DRUGA LJUBAVNICA! Zvezdan otkrio prljave namere pa priznao da je Anu stalno varao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.04.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija mu Majina energija!

MOŽDA OVERIM MAJU, IAKO MI NE TREBA DRUGA LJUBAVNICA! Zvezdan otkrio prljave namere pa priznao da je Anu stalno varao! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon novih skandaloznih sukoba sa Anom Ćurčić, Zvezdan Slavnić je otvorio dušu voditelju Marku Đedoviću i otkrio da li planira da vara i Anđelu Đuričić, kao što je to radio bivšoj nevenčanoj supruzi.

Podsetimo, Zvezdan je više puta priznao da je Anu stalno varao.

- Poslednja svađa sa Anom me je bacila u razmišljanje, ne želim da budem tako. To je neko reagovanje na stvari, kao što je reagovala par puta, to je prirodno ono. To je ona, ništa nije to loše što je tako. Meni je nenormalno da jednom nije počupala Anu - rekao je Slavnić.

- Pominjao si joj decu, da ne bi želela da je gledaju tako, ona je shvatila to kao vid manipulacije, da si godinama to radio - dodao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Marko Đedović

- Zašto da manipulišem? Ne kapiram uopšte. Mislim da je rekla i stvari koje se nisu desile, tako ne znam šta bi još mogla da kaže. Ja sam je uhvatio mnogo puta da priča laži. Mogao sam i ja da izmislim nešto. Jednotavno, ne želim da je vidim takvu, ali ona upada u teorije zavere, ona je takva - ispričao je Zvezdan.

- Kakav je odnos Ane i Anđele? - pitao je voditelj.

- Rekao sam Anđeli ako ulazi u svađu da ne pominje ono što ne treba da pominje. Dovoljno je pametna da se svađa na konto nekih stvari - ispričao je Slavnić.

- A sa Majom? - pitao je voditelj.

- Sa Majom, Anđela drži Maju na ignor, očigledno je dobro tako. Kad je Maja rekla da je obostrano, ja sam rekao da jeste, ali da ću da se sklonim. Ne verujem da se Anđela nje plaši, ali ne želiu da ulazi u raspravu - priznao je Slavnić.

- U kakvim si odnosima sa Anom Spasojević? - pitao je voditelj.

- Kupila me je time što je bila uz Anđelu. Malo ima trzavice ovih dana, dopusti sebi nešto da kaže, ali dobro - rekao je Zvezdan.

- Da li će stati ovo sa Majom? - pitao je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić u Šiša baru

- Ja neću promeniti to sigurno. Jedino ne znam... Pričaćemo kad se ugase (kamere). I ja sada kažem da mi njena energija i ludost prijaju. Jednostavno, blisko mi je to nešto, ali stvarno ovde nemam razloga da budem toliko bezobrazan prema Anđeli, možda bih je jednom overio. To sam rekao u radiju, dolazi puno klipova, pitanja kao da se nešto dešava, a nema potrebe. To naše tako je bilo uvek da se šalimo, kad je ona slobodna. Imali smo 15 dana, dolazio sam joj na krevet, ali tad sam pričao o Ani. Za sad nema potrebe za tim - poručio je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading