SAZNALA DA JE ACA BULIĆ ČUVA, PA RAZVEZALA JEZIK! Ana priznala sve o Zvezdanovim UCENAMA preko DECE! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.04.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da ih je koristio za manipulaciju!

SAZNALA DA JE ACA BULIĆ ČUVA, PA RAZVEZALA JEZIK! Ana priznala sve o Zvezdanovim UCENAMA preko DECE! ŠOK! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić je juče u "Zadruzi" doživela ekstazu kad je dobila čestitku od svoje podrške, koja joj je u šiframa poručila da je Aca Bulić čuva. Sinoć je otvorila dušu voditelju Marku Đedoviću i priznala da je to ono što joj je trebalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Marko Đedović

- Dobila sam čestitku i to je ono što mi je trebalo. Sanjala sam ja mnogo i pre toga, sad samo čekam ostalo - rekla je Ana.

Ana je istakla i da se Zvezdan Slavnić plaši onoga što ima da prizna, da joj zato ne dozvoljava da govori, kao i da joj preti.

- Preti mi direktno. Mene svi pitaju šta sam tražila sa njim 13 godina. Ono što je bitno je da iz ove veze izlazim bez trunke griže savesti, ne ostavljam ništa za čim žalim što sam mu uradila. Vrlo sam se predala tom odnosu, bila tu, a on prosto nema šta da kaže loše za mene u tom odnosu. To je razlika između nas. Kockanje, psiho-fizičko maltretiranje i ja iza toga čvrsto stojim. Strah i dalje imam. Ja sam trpela jer sam htela, volela, verovala i borila se - rekla je Ana.

- Doživela si nervni slom nakon razgovora u kom ste razgovarali o tvojoj deci. Ti si rekla da si to shvatila kao njegov vid manipulacije da te ućutka. Da li su emocije prema deci bile najveći adut za manipulaciju tobom? Da li je i u spoljnom svetu dolazilo do korišćenja dece u svrhu manipulacije? - pitao je voditelj.

- Ne, imao je neke uslove manipulacije da ja u nekim momentima ne viđam svoju decu. Htela sam npr. da odem, pa me je on sa tim ucenjivao, ali ne bih o tome Marko. Nije mi koristio decu u tom smislu nikad. Izletela sam se sad i ne bih da pričam, bilo, prošlo. Surovo zvuči, ali on je bio ljubomoran koliko volim svoju decu i koliko su mi oni bitni u odnosu na njega. To znači da kad meni dete traži u tri ujutru da jede, ja tog momenta ustajem,a kad mi on traži umem da kažem da ne mogu. Prebacivao mi je to. Sin i ćerka su mi godinama moja princeza i sin moj, to mu je smetalo, kao: "Tvoj sin" - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić u Šiša baru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading