VILE IM KOŠTAJU MILIONE, A HOĆE DA SE SELE VAN GRADA! Evo kako uživaju folker i njegova supruga! Od cifri će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Autor:

Zabava

17.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored bazena, vile poseduje i bilijar salu, ogroman garderober, kao i prostranu belu kuhinju. Specifikacija luksuza koji je par uživao u svom domu nije izostala, jer se spekuliše da su izdvojili preko pola miliona evra za opremanje ovog zdanja.

VILE IM KOŠTAJU MILIONE, A HOĆE DA SE SELE VAN GRADA! Evo kako uživaju folker i njegova supruga! Od cifri će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Foto: instagram, ST/Nemanja Pančić

Folker Mile Kitić je nedavno najavio da napušta svoju velelepnu vilu na Lekinom brdu u Beogradu vrednu 550.000 evra. Razlog za selidbu je nedostatak privatnosti, što je navelo Kitića i njegovu suprugu Martu Savić da odluče da na svom placu na Avali izgrade novi dom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mile Kitić

 

Vila na Lekinom brdu predstavlja pravo remek-delo luksuza i elegancije. Sa eksterijerom u beloj boji, visokim zidovima i crnom ogromnom kapijom, vila se ističe između okolnih zgrada. Unutar vile, beli mermer dominira prostorom, pružajući osećaj elegancije i prostranosti. Pored bazena, vile poseduje i bilijar salu, ogroman garderober, kao i prostranu belu kuhinju. Specifikacija luksuza koji je par uživao u svom domu nije izostala, jer se spekuliše da su izdvojili preko pola miliona evra za opremanje ovog zdanja.

Foto: instagram.com

Marta Savić

 

I pored toga, Mile Kitić i Marta Savić su odlučili da na svom placu na Avali izgrade novi dom koji će im pružiti više privatnosti. Iako detalji o novoj kući još uvek nisu poznati, njihova odluka da se sele govori o njihovoj želji za mirnijim i privatnijim životom.

 


 

 

- Nemam ja problem sa ovim što sada imam, nego mi je valjda s godinama došla i potreba da imam svoj mir. Nije to baš moguće u nekom gustom naselju. Sa svih strana buka, komšiluk i tako dalje. Drugo je kad gledate u zelenilo, mnogo je mirnije i to je sada ono što mi treba - rekao je folker nedavno za medije. 

 

 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Tagovi

Komentari (0)

Loading