OGNJENA AMIDŽIĆA HRVATI NAZVALI ČETNIKOM! Nastao haos zbog objave voditelja! Usijale se društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.06.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Hrvatska primila gol u meču sa Italijom, Amidžić je napisao tvit: "E, hvala Bogu", što je izazvalo veliki broj komentara i reakcija.

OGNJENA AMIDŽIĆA HRVATI NAZVALI ČETNIKOM! Nastao haos zbog objave voditelja! Usijale se društvene mreže! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditelj Ognjen Amidžić je svojim nedavnim komentarima na društvenim mrežama izazvao lavinu reakcija među navijačima i ljubiteljima fudbala. Nakon što je Hrvatska primila gol u meču sa Italijom, Amidžić je napisao tvit: "E, hvala Bogu", što je izazvalo veliki broj komentara i reakcija. Takođe, nakon što je Srbija ispala sa Evropskog prvenstva, voditelj je napisao: "Bolje ovako, da se ne mučimo", što je dodatno podiglo prašinu među navijačima.

Foto: Twiter.com/screenshot

Objava Ognjena Amidžića

 

Nakon ovih kontroverznih objava, usledili su brojni komentari od strane javnosti, posebno navijača iz Hrvatske. Jedan tviteraš je uputio uvredljiv komentar voditelju, na šta mu je Amidžić odgovorio skraćenicom "axaxxaxaxa, aaxa,xaxaxa".

Foto: Twiter.com/screenshot

Objava Ognjena Amidžića

 

Glumac Milan Marić takođe se oglasio na društvenim mrežama povodom rezultata reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu. On je izneo svoje mišljenje o Orlovima, napisavši: "Džaba reči i patetika, većini vam se j**e za reprezentaciju".

Republika

Foto: youtube.com/Sikter Tube Printscreen

Ognjen Amidžić 

 

Podsetimo, reprezentacija Srbije u fudbalu odigrala je nerešeno sa reprezentacijom Danske i ispala iz dalje faze takmičenja. Srbija je zauzela poslednje mesto u svojoj grupi, nakon što je izgubila od Engleske rezultatom 1:0, zatim igrala nerešeno sa Slovenijom 1:1 i na kraju takođe igrala nerešeno sa Danskom 0:0.
 

Pored sportskih tema, Amidžić je nedavno najavio svoje venčanje, što je izazvalo pažnju medija i javnosti. On je tom prilikom podelio video snimak sa ovom najavom, što je dodatno privuklo pažnju njegovih pratilaca na društvenim mrežama.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading