NAPADNUT ĐEDOVIĆ, STIGLO VAŽNO PISMO! Ovo će mu se OBITI o glavu!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović dobio šok pismo!

NAPADNUT ĐEDOVIĆ, STIGLO VAŽNO PISMO! Ovo će mu se OBITI o glavu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović bio je dobar prijatelj sa Stefanom Karićem, ali izgleda da se žestoko zamerio njegovom ocu Osmanu Kariću, zbog čega je on odlučio da ga javno prozove. Naime, na Instagram profilu Osman je objavio status kojim je pecnuo Đedovića, ali sigurno da mu on neće ostati dužan nakon što bude saznao za ove reči. 

Foto: Instagram.com

Osman Karić provocira Marka Đedovića

 

- Đedoviću, opet se kitiš mojim perjem. Boni i Klajd! Nema veze, ogrni se perjem, ako ti je hladno, nemam ništa protiv - napisao je Osman Karić na Instagramu. 

Nedavno je Osman Karić za Republiku odgovorio na goruća pitanja kada su rijaliti parovi u pitanju:

Kako Vam se čini veza Maje i Stanislava? Da li je obostrani cilj ili stvarno postoje simpatije? Da li je čudno što joj je toliko posvećen, a Miona se žalila da nije dobijala pažnju?

Foto: TV Pink/printscreen/Instagram.com

Osman Karić Elita 7

 

Što se tice Maje, mislim da joj je ova sezona do sad najbolja što se tiče učečća. Do duše bila je jako izričita u svom stavu da ovoga puta neće ulaziti u bilo kakve ljubavne odnose i vezu. Ali naravno Maja ne bi bila Maja da nije izdominirala po ko zna koji put što se tiče momka koji je ušao u "Elitu" i  bio plen mnogih devojaka tamo, pa čak i devojaka koje su u vezi. Maja je time pokazala svoju sujetu i želju da dokaze sebi, a i drugima kako može da ima kog poželi. Nije joj bilo teško, kockice su joj se poklopile time što je Stanislav oko bacio baš na nju od samog početka. Moje mišljenje da ta veza neće dugo potrajati i da ce napolju biti prijatelji na određeno vreme u zavisnosti kad će kome trebati s*ksualna fantazija - govorio je Osman za Republiku. 

Šta mislite o Mioni i njenim ponašanju otkako su Maja i Stanislav u vezi? Koji je njen cilj i da li uopšte ima osećanja prema Ša?

- Miona i Ša ,veza kojoj svi predviđaju kraj na samom pocetku izlaska iz rijalitija. Ša će tada biti na aparatima, a Miona hladna kocka leda u časi novog decka ili osvajača njenog ledenog srca - poručio je Karić. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading