MAJA BEROVIĆ REŠILA DA IZAZOVE ZEMLJOTRES! Pevačica se vraća nikad jača na scenu, evo šta sprema u Beogradu! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka sprema provod za pamćenje!

MAJA BEROVIĆ REŠILA DA IZAZOVE ZEMLJOTRES! Pevačica se vraća nikad jača na scenu, evo šta sprema u Beogradu! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Berović

Jedno od najomiljenijih mesta za izlazak splav "Tag" počinje sa letnom sezonom. Sve je spremno da ovo popularno mesto otvori svoja vrata za sve ljubitelje odličnog provoda.

U četvrtak, 9. maja, za odličnu atmosferu biće zadužena Maja Berović. Pevačica, koja uvek napravi provod za pamćenje, i ovoga puta sigurno će svojim repertoarom i energijom oduševiti sve goste.

Splav "Tag" je poznat kao mesto gde ćete doživeti najbolji dnevni užitak i vrhunski noćni provod.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Berović

 

Splav "Tag" mnogi izdvaja kao jedan od najeminentnijih klubova koji garantuju dobar provod. Na ovom mestu ćete sigurno saznati kako izgledaju najbolje noći u Beogradu.

Inače, poznata pevačica Maja Berović i njen suprug Alen spremaju se za veliku proslavu krštenja svog sina Lava, koji će se desiti 23. juna. Kako saznaju domaći mediji, ovaj divan događaj okupiće oko 500 ljudi, a ceremonija će se održati u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Berović

 


Izvor blizak pevačici otkrio je da je sve pažljivo pripremljeno, te da Maja i Alen pridaju veliku važnost detaljima. Njihova posvećenost organizaciji ove proslave svedoči o tome koliko im je važno da ovaj poseban trenutak bude nezaboravan za njih i njihove goste.

Sve je polako u priremi, i kao što je već pozanto Maja i Alen su veliki detaljisti zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju. Prosto su se složili da žele sina da krste sada i brzo odlučili gde će se ta divna ceremonija da se desi - rekao je izvor blizak pevačici za Telegraf.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading