PAMTIMO DA STE BILI UZ NAS KAD NAM JE BILO NAJTEŽE! Vučić: Srbi imaju veliko srce koje zna da ceni pravo prijateljstvo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.05.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić posle dočeka Siju uputio ove reči...

PAMTIMO DA STE BILI UZ NAS KAD NAM JE BILO NAJTEŽE! Vučić: Srbi imaju veliko srce koje zna da ceni pravo prijateljstvo! (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

Si Đinping

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, podelio je video snimak sa ceremonije svečanog dočeka predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga i njegove supruge profesorke Peng.

 

- Srbija je mala i ponosna zemlja, čiji ljudi imaju veliko srce koje zna da ceni pravo prijateljstvo.


Uveren sam, poštovani predsedniče Si, da ćete tokom ove posete osetiti makar deo poštovanja i naklonosti koje građani Srbije imaju za Kinu, čijoj se istoriji, kulturi i narodu iskreno dive.

Pamtimo da ste bili uz nas kada nam je bilo najteže i kada mnogi to nisu ni hteli, ni smeli. Zahvalni smo za pažnju koju posvećujete našoj zemlji, kao i na strateškom partnerstvu koje je Srbiji otvorilo neslućene potencijale za razvoj i napredak.

Ponosni smo na čelično prijateljstvo sa Kinom i to uvek i na svakom mestu uzdignute glave ističemo, sa željom da nastavimo zajednički rad na dobrobit naših naroda, kao i na boljem i pravednijem svetu, zasnovanom na načelima jednakosti, pravičnosti i poštovanja u međunarodnim odnosima, koji su danas toliko retki.

Hvala Vam još jednom na poseti, koja će dati novi zamah u istorijskom poglavlju naših odnosa.

Dobro nam došli, poštovani prijatelju!

- naposao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon ceremonije svečanog dočeka predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga i njegove supruge profesorke Peng na svom Instagram nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (32)

Loading
Goran

08.05.2024 10:44

Ova poseta potvrđuje snažno prijateljstvo i saradnju između Srbije i Kine.

Nada

08.05.2024 10:44

Veliki dan za nasu zemlju! Dobrodoslica najiskrenija!

Nada

08.05.2024 10:45

Ovo je istoriski trenutak za odnose između Kine i naše zemlje.

Djura

08.05.2024 10:45

Pomoc kad je najteze uvek je bila od kine...to.se ne zaboravlja