IZAZOVI I PRITISCI SE POVEĆAVAJU IZ DANA U DAN! Petković o Vučićevoj borbi u Njujorku: Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva!

Autor: B. B. - K. B.

Vesti

19.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Petković uz predsednika Vučića u predstojećim teškim danima u Njujorku.

IZAZOVI I PRITISCI SE POVEĆAVAJU IZ DANA U DAN! Petković o Vučićevoj borbi u Njujorku: Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević/AP, M.K./ATAImages

Pred Srbijom je jedan od najtežih političkih momenata u modernoj istoriji - 23. maja je sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se u 16 časova glasati o sramnoj rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici. Zbog toga je, sada više nego ikada, važno da se zbiju redovi i da svi stanu uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića u teškoj borbi koju vodi za očuvanje nacionalnih interesa.

Predsednik Vučić sutra putuje u Njujork sa svojom delegacijom gde će braniti interese Srbije.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Petar Petković

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković se oglasio ovim povodom za naš portal i istakao da pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u predstojećoj, nimalo lakoj borbi.

- Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva da se odupremo svim izazovima i pritiscima koji se pred nas stavljaju, a svedoci smo da se oni iz dana u dan povećavaju i na našu zemlju i na predsednika Aleksandra Vučića. Naš srpski narod na Kosovu i Metohiji to najbolje zna i oseća. Borba koju predsednik Vučić vodi i vodiće u Njujorku protiv sramnih pokušaja stigmatizacije našeg naroda i države, borba je za istinu i borba je za odbranu našeg nacionalnog ponosa i dostojanstva. Svakome kome je Srbija u srcu to su vrednosti koje bi morale u drugi plan da stave sve političke i partijske razlike. Mi smo narod koji je najviše stradao kroz istoriju i rane našeg roda obavezuju nas da uzdignute glave koračamo napred, pod našom jedinom zastavom! Zato pružam punu podršku predsedniku Vučiću, zbog časti srpskog naroda, zbog toga što uvek i na svakom mestu nosi Srbiju u srcu i što pokazuje kako se jedan istinski državnik ponaša i bori za svoj narod - zaključio je Petković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (15)

Loading
Ena

19.05.2024 20:55

Nema predaje. Borba u Njujorku do poslednjeg daha.

Tanja

19.05.2024 20:58

Znamo da je veliki pritisak na Srbiju i verujemo da će Predsednik Vučić dati sve da se izbori za istinu i pravdu za naš narod.

duki

19.05.2024 21:01

svi smo mi uz naseg predsednika u ovim teskim danima za srbiju

Milina

19.05.2024 21:01

Uprkos brojnim pritiscima i izazovima Srbija ce nastaviti da brani nacionalne interese.