JEDINSTVO NAŠEG NARODA JE SADA VIŠE NEGO POTREBNO! Jevtić pred put predsednika Vučića u Njujork: Diplomatska borba za čast i protiv demonizacije srpskog naroda!

Autor: B. B. - K. B.

Vesti

19.05.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi Srbi zajedno u borbi protiv sramne rezolucije o Srebrenici i drugih pritisaka

JEDINSTVO NAŠEG NARODA JE SADA VIŠE NEGO POTREBNO! Jevtić pred put predsednika Vučića u Njujork: Diplomatska borba za čast i protiv demonizacije srpskog naroda!

Foto: Milos Tesic/ATAImages, Tanjug/TANJUG VIDEO/R. PRELIĆ

Pred Srbijom je jedan od najtežih političkih momenata u modernoj istoriji - 23. maja je sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se u 16 časova glasati o sramnoj rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici. Zbog toga je, sada više nego ikada, važno da se zbiju redovi i da svi stanu uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića u teškoj borbi koju vodi za očuvanje nacionalnih interesa.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić

Predsednik sutra putuje u Njujork predvodeći delegaciju koja će, u to nema sumnje, prkosno, ponosno i dostojanstveno stati pred najmoćnije zapadne sile, koje brutalnim pritiscima nameću rezoluciju čiji je smisao mnogo dublji nego što to žele javno da otkriju i s mogućim dalekosežnim posledicama nametanja genocidnog žiga celom srpskom narodu.

Računi su im već sada pomućeni s obzirom na to da su mislili da će sve proći bez otpora i da ćemo pred njima pognuti glavu. Dobili su, međutim, upravo suprotno!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Dalibor Jevtić

Potpredsednik Srpske liste, Dalibor Jevtić ističe da je jedinstvo našeg naroda sada, više nego ikada potrebno.

- U trenutku kada predsednik Vučić vodi diplomatsku borbu za čast i protiv demonizacije srpskog naroda, jedinstvo našeg naroda je više nego potrebno. U nimalo lakim okolnostima u kojima naš predsednik Vučić nasuprot sebe ima najmoćnije države sveta obaveza je svakog od nas da pruži punu podršku predsedniku. Srbi s Kosmeta ponajbolje znaju koliko je važno jedinstvo našeg naroda, koliko je važno da svi budemo uz predsednika i zato mu pružamo svu podršku i još jednom zahvaljujemo što, bez obzira na političku cenu, on u toj borbi ne posustaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
Jorgovanka

19.05.2024 20:01

Samo ujedinjeni možemo da se borimo za cast srpskog naroda.

Maja

19.05.2024 20:19

Samo jedinstvo srpskog naroda može da sačuva nacionalne interese.

Maja

19.05.2024 20:20

Samo jedinstveni i složni možemo pomoći Vučiću u borbi sa najvećim silama. Srbija neće dozvoliti da nas ponize!

Ras

19.05.2024 20:26

Jedinstvo ce spasiti Srbiju. Samo jedinstvo koje Srbi jedino pokazu kada je najteze