TURBULENTNO U ARENI: Grobari pružili podršku Naneliju, imali interesantnu poruku za Teodosića! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žustro pre početka derbija.

TURBULENTNO U ARENI: Grobari pružili podršku Naneliju, imali interesantnu poruku za Teodosića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana Crvene zvezde odmeriće snage u trećoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige u Beogradskoj areni od 20.30. Tim sa Malog Kalemegdana vodi 2:0 u seriji, pošto u Pioniru bili bolji od večitog rivala. Ovaj okršaj je velika šansa za crno-bele da pred svoji navijačima obezbede opstanak u seriji, ali sigurno će za crveno-bele ovo biti velika motivacija da na gostujućem terenu osvoje trofej.

Jedna od otežavajućih okolnosti za Partizan je nedostatak ključnog igrača Džejmsa Nanelija, koji je odlukom trenera Željka Obradovića ostavljen na klupi zbog nedavnog incidenta sa Stefanom Lazarevićem. Unatoč njegovom odsustvu iz tima, Naneli je prisutan u hali, gde mu Grobari upućuju podršku skandirajući njegovo ime.

Uzbuđenje raste dok se timovi pripremaju za početak utakmice, a navijači jedva čekaju da vide šta će se dešavati na terenu. Ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija u hali tokom večeri i da li će Partizan uspeti da preokrene rezultat protiv Crvene zvezde u ovom važnom meču ABA lige. Takođe, Grobari su imali posebnu poruku i za Miloša Teodosića.

Ovaj susret propraćen je brojnim skandalima. Takođe, domaće pristalice su vređale suprugu Nemanje Nedovića. Minu i time pokazali kakva će atmosfera biti na utakmici. Ovakav incident nije prvi put da se dešava kada su u pitanju okršaji između ova dva kluba, a ovoga puta, supruga nekadašnjeg reprezentativca je bila izložena najgorim mogućim uvredama. 

Pored vređanja supruge Nedovića, navijači Partizana su takođe vređali i predsednika kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojšu Čovića. Ovakvo ponašanje navijača samo je doprinelo stvaranju neprijateljske atmosfere pre početka utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading