"2. JUN JE OD OGROMNOG ZNAČAJA ZA CELU SRBIJU" Predsednik Vučić pred prepunim "Spensom" o predstojećim izborima!

Autor:

Vesti

19.05.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozdravio je sve koalicione partnere SNS i istakao da je danas svejedno iz koje partije neko dolazi i da je važno da zajednički obave veliki posao.

"2. JUN JE OD OGROMNOG ZNAČAJA ZA CELU SRBIJU" Predsednik Vučić pred prepunim "Spensom" o predstojećim izborima!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić poručio je danas na predizbornoj konvenciji naprednjaka i koalicionih partnera u Novom Sadu da su izbori 2. juna od ogromnog značaja za sve opštine i gradove u kojima će biti održani i za celu Srbiju.

- Ponosan sam na sve ono što smo uradili, ponosan sam što smo pokazali da i svi mi koji ne moramo u svemu da smo saglasni kada je u pitanju opstanak naše zemlje možemo da budemo zajedno i možemo da radimo zajednički u interesu svih naših građana. Hvala ljudima koji su dobro razumeli težinu trenutka, hvala našim koalicionim partnerima - naglasio je Vučić.

Pozdravio je sve koalicione partnere SNS i istakao da je danas svejedno iz koje partije neko dolazi i da je važno da zajednički obave veliki posao.

- Mi se spremamo da budemo domaćini Ekspa 2027. godine. I to nije samo pitanje Ekspa koji će se održati u Beogradu. To nije pitanje samo novih aerodromskih zgrada, novih kontrolnih tornjeva i pista, novih železničkih pruga od aerodroma do centra Beograda, Obrenovca i drugih mesta. To nije pitanje ni najvećeg centra za vodene sporte u Evropi, ni najvećeg i najlepšeg nacionalnog stadiona u ovom delu Evrope. Nije pitanje ni novih sajamskih prostorija, novih pristaništa, marina... Ne, to je pitanje hoćemo li imati najbolju brzu saobraćajnicu i od Bačkog brega preko Sombora, Kule, Vrbasa, Srbobrana, Bečeja do Kikinde i Crnje - naveo je Vučić.

Kaže da je to i pitanje hoće li biti izgrađen autoput Beograd - Zrenjanin i autoput od Niša preko Prokuplja do Kuršumlije i Merdara u punom profilu.

- Hoćemo da razvijamo celu Srbiju. Hoćemo da obezbedimo mnogo više plata i penzije. Ne zaboravite, pre samo 10 godina prosečna plata u Novom Sadu je bila 452 evra. Nije ona danas Bog zna kako velika, ali je 960 evra. I moraće da bude preko 1.600 evra do 2027. godine. Za to je potrebno da uložimo ogroman trud i rad. Da uložimo ogromnu energiju, ali i da radimo u saradnji sa lokalnim samoupravama", poručio je Vučić. Istakao je da nikada od opozicije nije čuo koji će novi most izgraditi i koju će to fabriku da dovedu, kako će da smanje zaposlenost, kako će da pomognu penzionerima, šta će da urade za naše žene, šta će bilo gde da naprave. O tome ćute kao zaliveni, jer ih to ne interesuje dodao je Vučić. "U Novi Sad u prethodnih deset godina, baš kao i u Niš, doveli smo deset fabrika, deset fabrika i naučnih istraživačkih centara - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (26)

Loading
Viki

19.05.2024 14:34

Građani moraju shvatiti izbore 2. juna krajnje ozbiljno, biramo budućnost naše zemlje.

Miloš

19.05.2024 14:34

I zato drugog juna svi za listu broj 1

Maja

19.05.2024 14:34

Građani Srbije znaju da se Vučić bori za njih zato mu i veruju.

Anika

19.05.2024 14:35

Vucic ce ubedljivo odneti pobedu i na ovim izborima