"ZA 12 SATI POGINULO JE 5 OSOBA, DOGODILO SE 9 SAOBRAĆAJKI!" Hitan apel MUP-a!

Autor:

Vesti

19.05.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značajno je pogoršana bezbednost!

"ZA 12 SATI POGINULO JE 5 OSOBA, DOGODILO SE 9 SAOBRAĆAJKI!" Hitan apel MUP-a!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

U subotu u noćnim satima i u nedelju u ranim jutarnjim satima došlo je do značajnog pogoršanja stanja bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije.

Za samo 12 sati dogodilo se 9 saobraćajnih nezgoda u kojima je čak pet lica smrtno stradalo, a povrede je zadobilo 11 lica.

- Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, i pozivamo ih na poseban oprez. S obzirom da su u dve saobraćajne nezgode sa smrtnim posledicama učestvovali vozači sa probnom vozačkom dozvolom, posebno apelujemo na mlade i neiskusne vozače.

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova će do kraja vikenda, u cilju smirivanja saobraćaja, pojačati prisustvo i kontrolu - saopštio je MUP.

Podsećamo, teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros u mestu Zvečka  kod Obrenovca u kojoj je poginuo vozač motocikla.

Takođe, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na putu Požarevac-Veliko Gradište poginule su dve osobe, a u čestvovalo je tri automobila. Nesreća se desila oko 23:10 časova.

Saobraćaj je bio obustavljen dok su pripadnici policije obavljali uviđaj. Uzroci nesreće još uvek nisu poznati.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vide se rasuti delovi automobila i poptuno uništena vozila, dok je jedno završilo i u kanalu. Na licu mesta je bila i policija i Hitna pomoć.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading