PRVI SNIMCI POSLE PUCNJAVE U AKVA-PARKU LEDE KRV U ŽILAMA: Devetoro povređenih, napadač ispalio 28 HITACA NA DECU! Evo u kakvom stanju je pronađen (VIDEO)

Autor:

Svet

16.06.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač se dovezao do vodenog parka i otvorio vatru iz poluautomatskog puštolja, koji je zatim dva puta ponovo napunio

PRVI SNIMCI POSLE PUCNJAVE U AKVA-PARKU LEDE KRV U ŽILAMA: Devetoro povređenih, napadač ispalio 28 HITACA NA DECU! Evo u kakvom stanju je pronađen (VIDEO)

Foto: youtube.com/fox2 detroit

Devetoro ljudi povređeno je u pucnjavi u vodenom parku u gradu Ročester u američkoj saveznoj državi Mičigen kada je napadač koji je izašao iz vozila ispalio 28 hitaca iz pištolja, saopštila je policija.

Napadač star 42 godine pronađen je mrtav od povreda koje je naneo sam sebi, u svojoj kući, izjavio je šerif okruga Oukland Majkl Bušard, a prenosi Detroit njuz.

Napadač se dovezao do vodenog parka i otvorio vatru iz poluautomatskog puštolja, koji je zatim dva puta ponovo napunio.

Bušard je novinarima rekao da se čini da je pucnjava bila nasumična i da ne postoji očigledna veza između napadača i povređenih.

Prema njegovim rečima, policija je stigla na mesto zločina za dva minuta od momenta kada je pozvana, a identitet napadača je brzo otkriven, nakon čega se policija uputila ka njegovoj kući i opkolila je.

Bušard je dodao da je u kritičnom stanju i žena stara 39 godina, koja je upucana u abdomen i noge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading