POLICAJCI UPUCANI KADA SU DOŠLI NA POZIV U KUĆU NAPADAČA: Horor scene na licu mesta!

Autor:

Svet

13.06.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato u kakvom se stanju nalazi treća osoba

POLICAJCI UPUCANI KADA SU DOŠLI NA POZIV U KUĆU NAPADAČA: Horor scene na licu mesta!

Foto: Tanjug/AP

Tri zamenika šerifa su upucana ranije danas dok su bili na dužnosti u domu u severnom Ilinoisu, a osumnjičeni je takođe ranjen, saopštile su vlasti.

Šerif okruga Ougl Brajan Vanvikl je naveo da su policajci poslati na lice mesta zbog izveštaja da neko u kući preti da će ubiti sebe ili druge.

Nije dao nikakve informacije o upucanom osumnjičenom, uključujući ime, godine ili mesto stanovanja, prenosi AP.

VanVikl je rekao da je član porodice pozvao policiju nešto posle 8:30 ujutro da prijavi da neko u kući preti da će ubiti sebe i druge, a da su pregovarači pokušali da s tom osobom da stupe u kontakt telefonom, pre nego što odlučili da uđu unutra nešto pre podneva.

„Odmah po ulasku u kuću, na naše policajce je pucano“, rekao je on i dodao da će državna policija Ilinoisa voditi istragu.

Portparol bolnice Ketrin Šo Bitia u Diksonu rekao je da su tri osobe prebačene u bolničko odeljenje hitne pomoći, od kojih su dvoje zbrinuti i pušteni.

Nije poznato u kakvom se stanju nalazi treća osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading