STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE ZA TAKMIČARE: Večeras se sve menja u Eliti, OVOME se niko nije nadao!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari su saznali ko će večeras izabrati potrčke i time promeniti tok rijalitija!

STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE ZA TAKMIČARE: Večeras se sve menja u Eliti, OVOME se niko nije nadao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U najnovijem pismu koje je poslao izbačeni učesnik Darjan Radomirović, a pročitala vođa prošle nedelje Milica Veličković, otkriveno je da je novi vođa Uroš Rajačić. Radomirović je uputio jasnu poruku novom vođi, poručivši mu da ne pravi probleme dok on nije prisutan. 

- Nemoj da praviš sr*nja dok nisam tu. Pančevac moj je novi vođa (Uroš Rajačić) - npisao je Darjan.


Uroš Rajačić postavljen je za novog vođu u Eliti, prema pismu koje je pročitala Milica Veličković. Ovaj potez će svakako izazvati značajne promene u dinamici među učesnicima rijaliti programa, budući da svaki novi vođa donosi sopstveni stil vođenja i odlučivanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić

 


Iz pisma koje je poslao Darjan Radumirović jasno se može zaključiti da on ima visoka očekivanja od novog vođe. Njegova poruka, iako možda nekonvencionalna, ukazuje na važnost discipline među učesnicima, posebno kada vođa nije prisutan. Ovo bi moglo da utiče na atmosferu u kući i međuljudske odnose, što će svakako biti interesantno pratiti u narednim danima.

Sa Urošem Rajačićem na čelu, očekuje nas potpuno nova dinamika unutar rijaliti programa. Svaki vođa donosi svoj jedinstveni pristup vođenju i donošenju odluka, što će svakako uticati na međuljudske odnose, raspodelu zaduženja i opštu atmosferu u kući. Publika će sigurno biti zainteresovana da vidi kako će se nova situacija odraziti na ponašanje učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
neda

24.06.2024 19:43

elita cega prostakluka nepismenosti nepostovanja lazi bahatosti sve sto je lose niko normalan da shvati da nisu kuci i da unistavaju nesto sto imcini dobro bez brige imaju sto kuci nemaju i nemogu nogama po garniturama arciti tude nasta nije dabe gde je osecaj ponasanja govora dati sve da neko podignutih cipela haba sve od pakosti unistava i nezeli da bude lepo samo ruzno to je njihov zivot lanji prljavi nemarni bahati nepostuju emisije nema sedenja za stolom setanje kao na vasaru cemu to i sta im je ciniti rusvaj je njihov zivot ma gde bili zato kazna za svaki nedolican i nepostovanje emisije dosta kafa i cigara po coskovima a glume cistunce i gospodu sto su u eliti a moze i elita ovih ludaka koji su tu bolje nego na ulici i zive od danas do sutra treba da ih bude sramota kao zivotinje i gledati dali je moguce da takvi postoje tude cuvaj kao svoje ako imas ako nemas onda postuj to sad i ko zna kad videti imati dobiti a biti parazit zato po depu tri puta vise pa neka divljaju i pocenjuju