PUCNJAVA U AUTOBUSU U CENTRU GRADA, JEDNA OSOBA UBIJENA! Policija blokirala glavne ulice, evo šta je sa napadačem

Autor:

Svet

12.06.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska potera završila se kada je autobus sleteo za kolovoza

PUCNJAVA U AUTOBUSU U CENTRU GRADA, JEDNA OSOBA UBIJENA! Policija blokirala glavne ulice, evo šta je sa napadačem

Foto: Printscreen X @ImMeme0

Jedna osoba je ubijena u napadu naoružanog muškarca koji je oteo autobus u glavnom gradu američke države Džordžije, Atlanti, u kojem je bilo ukupno 17 ljudi, uključujući vozača, objavili su američki mediji.

Incident se dogodio u utorak, a policija je organizovala poteru za prigradskim autobusom nakon što je dobila prijavu o pucnjavi u autobusu i mogućoj talačkoj krizi, preneo je Si-Bi-Es (CBS).

Policija Atlante saopštila je da je uhapsila osumnjičenog 39-godišnjeg Džozefa Grira koji je bio naoružan pištoljem i koji je već ranije bio osuđivan i privođen 19 puta.

Policijska potera završila se kada je autobus sleteo za kolovoza.

Atlanta je nažalost jedan od onih većih američkih gradova gde su pucnjave na ulici gotovo svakodnevna pojava.

Tri policajca iz Atlante hospitalizovana su krajem maja sa prostrelnim ranama, a jedan osumnjičeni je likvidiran tokom oružanog sukoba koji se dogodio u subotu uveče u komercijalnoj zoni na ulici Ferbanks, saopštile su lokalne vlasti.

- Policajci su odgovorili na dojavu o naoružanom muškarcu u ulici Ferbanks, ali u ulici Desoto su se susreli sa muškarcem koji je držao pištolj i nož - rekao je na konferenciji za novinare šef policije Atlante, Darin Širbaum, prenosi AP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading