VAŽNA ODLUKA U TRAMPOVOJ GLAVI: Republikanac izabrao svog potpredsednika za predstojeće izbore (VIDEO)

Autor:

Svet

24.06.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp je prošlog meseca rekao da postoje dobre šanse da proglasi svog potpredsednika na republikanskoj nacionalnoj konvenciji, koja će se održati od 15. do 18. jula u Milvokiju.

VAŽNA ODLUKA U TRAMPOVOJ GLAVI: Republikanac izabrao svog potpredsednika za predstojeće izbore (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bviši predsednik SAD, Donald Tramp, tvrdi da je izabrao svog potpredsednika i nagovestio da će se ta osoba pojaviti sa njim na prvoj predsedničkoj debati u četvrtak kada se suoči sa aktuelnim predsednikom, Džozefom Bajdenom.

Tramp je u intervjuu za NBC News tokom boravka u Filadelfiji, na pitanje da li je odlučio ko će se uz njega kandidovati za potpredsednika SAD rekao da "jeste u svojoj glavi".

Tramp je naglasio da još niko ne zna koga je izabrao za potpredsednika.

Izvori upoznati sa procesom selekcije rekli su za NBC News da su glavni kandidat za potpredsednika Donalda Trampa na predsedničkim izborima u novembru guverner američke države Severna Dakota, Dag Burgum, i senator iz Ohaja, Džej Di Vens.

Tramp je prošlog meseca rekao da postoje dobre šanse da proglasi svog potpredsednika na republikanskoj nacionalnoj konvenciji, koja će se održati od 15. do 18. jula u Milvokiju.

Guverner američke države Severna Dakota, Dag Burgum, koji važi za jednog od glavnih kandidata za potpredsednika Donalda Trampa na predsedničkim izborima u novembru, izjavio je da je svejedno ko će biti kandidat za potpredsednika, jer pobeda zavisi samo od Trampa.

Burgum je rekao, pred debatu američkog predsednika, Džozefa Bajdena, i bivšeg američkog predsednika, Donalda Trampa, zakazanu za četvrtak, da Bajden može da pokaže povećane sposobnosti tokom debate i da je to učinio pre četiri godine, preneo je CNN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading