POGINULA NATALIJA LARINA! Sudija iz Moskve stradala pod SUMNJIVIM okolnostima, bila bliska Putinu?! Mnoge je oterala na ROBIJU!

Autor:

Svet

07.06.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji pažljivo proveravaju sve detalje zastrašujuće smrti sudije

POGINULA NATALIJA LARINA! Sudija iz Moskve stradala pod SUMNJIVIM okolnostima, bila bliska Putinu?! Mnoge je oterala na ROBIJU!

Foto: east2west news

Natalija Larina, poznata ruska sudija, izgubila je život nakon pada sa prozora visoke zgrade u Moskvi.

Njena smrt izazvala je šok i otvorila mnoga pitanja koja su sada predmet istrage.

Sumnje i teorije o uzroku smrti

Istražitelji su pokrenuli istragu o uzroku smrti Natalije Larine, a lokalni izveštaji sugerišu da postoji teorija o mogućem gubitku velike sume novca usled prevare telefonskih prevaranata.

Navodno, Larina je bila žrtva prevare u kojoj je prebacila milion rubalja na drugi račun pod uticajem prevaranata koji su je uverili da je njen bankovni račun ugrožen.

Ova verzija događaja još uvek nije zvanično potvrđena, ali istražitelji pažljivo proveravaju sve detalje.

Karijera i kontroverze

Natalija Larina je bila krivični sudija više od 15 godina i radila na brojnim slučajevima visokog profila.

Postala je poznata po izricanju kazni neprijateljima Putina, podršci ruskoj tajnoj službi FSB, ali i po istaknutim kriminalnim slučajevima.

Naročito je privukla pažnju javnosti kada je 2015. godine pritvorila umetnika Pjotra Pavlenskog koji je u političkom protestu zapalio vrata zgrade FSB-a na trgu Lubjanka.

Takođe, Larina je osudila neke radikalne nacional-boljševike, kao i zvaničnika Ministarstva saobraćaja, Vladimira Makarova, optuženog za seksualno zlostavljanje njegove kćeri.

Sumnje i politički kontekst

Važno je napomenuti da smrt visokih ruskih zvaničnika padom kroz prozor izaziva sumnje, naročito u kontekstu ruskog napada na Ukrajinu.

Ovo dodatno produbljuje misteriju oko smrti Natalije Larine i postavlja dodatna pitanja o mogućim političkim implikacijama.

Natalija Larina će ostati upamćena kao kontroverzna figura ruske pravosudne scene, a njena smrt ostavlja mnogo pitanja bez odgovora.

Istražitelji će nastaviti sa radom kako bi rasvetlili ovu tragičnu situaciju i pružili odgovore porodici i javnosti, prenosi Daily Mail.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading