DRAMA U VAŠINGTONU! BLOKIRAN ŠTAB REPUBLIKANACA! Izdato hitno upozorenje - nađene bočice sa krvlju!

Autor:

Svet

22.05.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnjiva supstanca koja je navodno pronađena u prostorijama Republikanske partije izazvala je paniku među članovima kabineta i osobljem.

DRAMA U VAŠINGTONU! BLOKIRAN ŠTAB REPUBLIKANACA! Izdato hitno upozorenje - nađene bočice sa krvlju!

Foto: Tanjug/AP

Štab republikanaca u Vašingtonu je trenutno pod potpunom blokadom, a svetski mediji prenose da je neko navodno poslao bočice sa krvlju u prostorije Republikanske partije.

Kako prenosi "Dejli mejl", na licu mesta se nalaze jedinice sa odelima za zaštitu od hemikalija, dok je policija pri Kapitolu objavila upozorenje da članovi kabineta i ostalo osoblje izbegavaju to područje do daljeg.

- Članovi kabineta i ostalo osoblje da izbegavaju to područje do daljeg - stoji u obaveštenju.


Sumnjiva supstanca koja je navodno pronađena u prostorijama Republikanske partije izazvala je paniku među članovima kabineta i osobljem. Policija istražuje poreklo te supstance, a prisutne jedinice sa odelima za zaštitu od hemikalija sprovode detaljnu analizu kako bi utvrdili o kakvoj supstanci je reč.

Da podsetimo, ruralna područja Minesote tokom poslednje decenije okrenula republikancima, prigradska područja oko Mineapolisa su se pomerila ka demokratama, odražavajući šire trendove širom zemlje.

Tramp je ponovio svoje pozive na "masovnu deportaciju" imigranata koji su u zemlji ilegalno, a udvostručio je obećanja da će izgraditi novi sistem protivraketne odbrane, poredeći ga sa izraelskim programom "Gvozdena kupola".

Tokom događaja moglo se videti mnoštvo propalestinskih demonstranata i demonstranata sa natpisima na kojima je pisalo "Uklonite Trampa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading