"NAIVAN SI, NE IDI!" Megan Markl strahuje da će princ Hari ponovo biti "napravljen budalom"

Autor:

Svet

25.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari će sledećeg meseca posetiti Veliku Britaniju povodom obeležavanja 10. godišnjice Invictus Games u katedrali Svetog Pavla,

"NAIVAN SI, NE IDI!" Megan Markl strahuje da će princ Hari ponovo biti "napravljen budalom"

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl se plaši da je princ Hari "naivan", jer želi da popravi svoj odnos sa princom Vilijamom i njegovom suprugom Kejt Midlton, i smatra da "još uvek ne može da veruje" svom starijem bratu, prenosi britanski Miror.

To smatra kraljevski stručnjak, koji tvrdi da je vojvotkinja od Saseksa "prestrašena" da će njen voljeni muž ponovo biti "napravljen budalom", kako ona to vidi.

Dok se Hari sprema za posetu Velikoj Britaniji sledećeg meseca, navodno je nestrpljiv da popravi odnos sa princom i princezom od Velsa, posebno u svetlu Kejtine nedavne dijagnoze raka. Megan nije oduševljena tom perspektivom, jer se plaši da bi Hari mogao da bude povređen pokušajem pomirenja.

Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam i princ Hari

Kraljevski insajder je rekao da je Megan skeptična prema Harijevoj želji da izgladi stvari sa svojim bratom i snajom.

- Megan nikada ne bi smetalo da ponovo ne vidi Vilijama i Kejt i, nažalost, zna da nema veze između njene dece i Džordža, Šarlote i Luisa. Volela bi da se to desi, ali Velsovi su jasno stavili do znanja da to ne žele.

Megan duboko u sebi zna da Hari želi da popravi vezu i da su ga vesti o Kejt učinile odlučnijim da to uradi.

- Ali ona misli da je Hari naivan i da još uvek ne može da veruje Vilijamu. Ona se uplašila da će ponovo biti napravljen budalom i da će ga Vilijam iskoristiti. Ona zna da donosi bolje odluke od Harija, jer neće dozvoliti da njene emocije vladaju njome, ali se boji da gubi kontrolu nad ovom situacijom. Megan zna da je suočena sa izgubljenom bitkom kada je u pitanju da se Hari obrati Kejt i Vilijamu kako bi pokušao da razreši njihove razlike, ali misli da pravi veliku grešku. Očigledno oseća simpatije prema Kejt i onome kroz šta ona prolazi, ali u njenom umu, to ne menja stvari - rekao je kraljevski insajder.

Princ Hari će sledećeg meseca posetiti Veliku Britaniju povodom obeležavanja 10. godišnjice Invictus Games u katedrali Svetog Pavla,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading