KEJT MIDLTON USNIMLJENA PRVI PUT NAKON OPERACIJE: Poznato u kakvom stanju je princeza od Velsa, oglasila se Kensingtonska palata

Autor:

Svet

05.03.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vreme operacije, Midlton se izvinila što je odložila svoje kraljevske obaveze.

KEJT MIDLTON USNIMLJENA PRVI PUT NAKON OPERACIJE: Poznato u kakvom stanju je princeza od Velsa, oglasila se Kensingtonska palata

Foto: Profimedia

Princeza od Velsa (42) podvrgnuta je "planiranoj velikoj operaciji abdomena" u januaru na londonskoj klinici.

Kensingtonska palata je tada saopštila da je malo verovatno da će se Kejt Midlton vratiti javnim dužnostima do posle Uskrsa.

Sada je otkriveno da će ona nadgledati Trooping of the Colour (svečanost koje izvode pukovi britanske vojske i vojski Komonvelta - prim.aut.), 8. juna.

Ona će, takođe, učestvovati na generalnoj probi za Kraljevu rođendansku paradu, 15. juna.

U vreme operacije, Midlton se izvinila što je odložila svoje kraljevske obaveze.

U saopštenju je stajalo: "Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje predstojeće angažmane. Ona se raduje vraćanju obavezama što je više moguće, što je pre moguće."

Kejt je juče viđena prvi put od njenog boravka u bolnici, prenosi britanski The Sun.

Princeza je snimnjena na suvozačevom sedištu, dok ju je mama Kerol (69) vozila u Audiju u blizini zamka Vindzor u ponedeljak.

Nosila je naočare za sunce i činilo se da se blago osmehnula pri prvom viđenju od operacije abdomena.

Do toga dolazi nakon što su društvene mreže preplavljene teorijama zavere o njenom boravištu kada su počele da se kovitlaju glasine o njenom zdravlju.

Neosnovane onlajn glasine podstaknute su kada se princ Vilijam neočekivano povukao sa komemoracije prošle nedelje na kojoj se očekivalo da čita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading