DRAMA U ENGLESKOJ! ČETVORO DECE HITNO PREVEZENO U BOLNICU: Propali kroz led i upali u jezero - stalo im srce!

Autor:

Svet

11.12.2022

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve četvoro dece koja su izvučena iz jezera bilo je u kritičnom stanju po dolasku u bolnicu.

DRAMA U ENGLESKOJ! ČETVORO DECE HITNO PREVEZENO U BOLNICU: Propali kroz led i upali u jezero - stalo im srce!

Foto: Tanjug/AP

Britanska hitna pomoć

Četvoro dece je hitno prevezeno u bolnicu zbog srčanog zastoja nakon propadanja kroz led dok su se danas popodne igrali na zaleđenom jezeru, saopštila je policija večeras, prenosi Mirror.

Deca, koja su se igrala na ledu na jezeru u Babs Mil Parku u Kingharstu u Solihalu, danas su popodne izvučena iz vode koja je bila na temperaturi ispod nule.

Nekoliko policijskih automobila, kola hitne pomoći i vatrogasnih ekipa viđeno je parkirano niz Fordbridž ulicu do imanja Stounbridž Kresent, prenosi Birmingem lajv.

Načelnik Ričard Haris, iz policije Vest Midlendsa, rekao je na konferenciji za štampu hitne službe: "Četvoro dece je spašeno iz jezera i potom prebačeno u bolnicu. U ime policije Vest Midlendsa razumemo koliko je ovo uznemirujuće za porodice i širu zajednicu i činimo sve što možemo da podržimo sve uključene."

Fotografije sa lica mesta prikazuju timove za pretragu na čamcu na jezeru kako sija bakljama u vodu.

Komandant vatrogasne službe Zapadnog Midlenda Ričard Stenton rekao je da je četvoro dece spašeno iz jezera u Solihalu i prebačeno u bolnicu.

Govoreći na konferenciji za novinare u nedelju uveče, on je rekao da izveštaji sa lica mesta i društvenih medija ukazuju na to da se "više dece igralo na ledu na jezeru i propalo kroz led“.

- Kada su stigli naši vatrogasci, više policajaca i građana bilo je u vodi pokušavajući da dođu i spasu decu. Naše ekipe su ušle u vodu, doplivale do prvog deteta, a naši specijalno obučeni vatrogasci, uključujući tehničko spasavanje, spasili su još troje dece. Deca su izvučena iz vode gde su im vatrogasci i kolege iz Hitne pomoći odmah pružili prvu pomoć - rekao je on.

Kameron Mekviti, taktički komandant Hitne pomoći Zapadnog Midlenda, rekao je: "Kada su spaseni, četvoro dece je odvedeno pod plavim svetlima u bolnicu sa timom za naprednu negu".

- Dvoje su prebačeni u dečju bolnicu u Birmingemu, a dvoje u Hartlends u Birmingemu. Sve četvoro dece je bilo u kritičnom stanju po dolasku - izjavio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading