NENAD ALEKSIĆ ŠA POBEGAO IZ ELITE! Čeka se DISKVALIFIKACIJA!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša preskočio je ogradu na imanju u Šimanovcima.

NENAD ALEKSIĆ ŠA POBEGAO IZ ELITE! Čeka se DISKVALIFIKACIJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je došlo do raskida između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, atmosfera u rijaliti šou-programa "Elita" se značajno zahuhtala. Naime, pre nego što je započeo novi sastanak, reper je prekinuo emotivnu vezu sa Mionom, koja je prethodno više puta odbijala njegove pokušaje približavanja. Nakon ovog razvoja događaja, Aleksić je nervozno šetao po imanju, a zatim se uputio ka Rajskom vrtu kako bi samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima.

 

Kako se može videti na snimku koji je Pink objavio, Ša se popeo na kavez, a zatim pokušao da pobegne iz "Elite", međutim, ubrzo je promenio mišljenje, te se sputio nazad na zemlju gde su ga dočekali pripadnici obezbeđenja.

- On mene ucenjuje odlaskom... Budeš li, tipa, se sklonila na dva, tri dana raskidamo, ja to neću da trpim, automatski raskid, nema šta da se pauzira... Onda...  To za slikanje, šta još... Za oblačenje, ali to nije ucena... - rekla je Miona, pa nastavila:

- Ne bih bila drugačija, možda malo, ja generalno znam kako treba da se ponašam u odnosu, ali ti neki ekstremni, ne bih išla zbog njega... Tipa, da ne budem okrenuta desno ili pravo. Situacija kada sam sedela na stepenicama, da se sklonim, jer je on trenirao, ja nisam u prvom momentu da se sklonim, onda sam videla na šta je spremna, nije mi to prijalo, sklonila sam se, da ne bi bio nervozan da ne bi došlo do problema... On je kad zamisli nešto u svojoj glavi, to tako mora da bude... On je dao svima za pravo da se ovo nastavi... Da se on ugrizao za jezik, niko to ne bi znao. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

30.04.2024 23:50

Zmijona je veliki manipulator, kao i Aneli. Zna da se blenta zaljubio, ona sad sve radi da bi ga diskvalifikovala. Zla igra rijaliti, ona ni sebe ne voli. Ona voli samo pare. Treba joj sponzor. "Perfecionista" 😂😂😂🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮. Kako će nju neko otresti kad se najmanje bude nadala. Inače ciljano se zakačila za Ša. Videla da je on džentlmen, lake ruke, keš. Ona je meni gora,perfidnija i od Tare.