NOVAK OKUPLJA "BANDU", DA LI JE VAJDA SLEDEĆI?! Đoković rešio da se vrati korenima

Autor:

Sport

02.05.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi sa njima namerava opet da hara, Samo mu Slovak nedostaje.

NOVAK OKUPLJA "BANDU", DA LI JE VAJDA SLEDEĆI?! Đoković rešio da se vrati korenima

Foto: Starsport

Novak Đoković sprema se psihički i fizički na najvažniji deo sezone. Loše je srpski as startova u 2024. i još uvek nema titulu, pa je dao sebi malo više oduška pred najveće izazove ove godine. Nole je trenutno u Crnoj Gori gde puni baterije, ali i gde se vraća korenima.

Ne, nije Novak opet skoknuo do Jasenovog Polja odakle su mu preci, već se vratio korenima kada je u pitanju teniski rad. Naime, polako ali sigurno Đoković okuplja "bandu" sa kojom je harao godinama teniskim terenima. Početkom godine Novak je okončao saradnju sa dugugodišnjim fizioterapeutom Ulisesom Badiom i sada glavnu reč praktično vodi njegov kum Miljan Amanović. Upravo je popularni Rođa stalno uz Noleta od rastanka sa Goranom Ivaniševićem, kao i Nenad Zimonjić, koji je neka vrsta vršioca dužnosti prvog trenera.

Međutim, još jedan ključni povratak desio se pre nekoliko dana kada se na Novakove treninge vratio kondicioni trener Gebhard Fil Grič. Odmah zatim Srbin je obelodanio da će raditi samo sa Austrijancem jer je završio saradnju sa Italijanom Markom Panikijem.

Foto: Starsport

Gebhard Fil Grič i Novak Đoković

Imajući sve ovo u vidu, nameće se pitanje, odnosno zaključak - Marijan Vajda bi mogao biti sledeći element da se složi cela slagalica. Srbin i Slovak sarađivali su od 2006. do 2017. i od 2018. do 2022. Kada su se rastajali to je bilo u prijateljskom tomu, ali zbog razmimoilaženja stavova u vezi sa teniskim prioritetima. Takođe, Novak je želeo da ima samo jednog trenera, pa je izbor pao na Gorana Ivaniševića. Sada kada nema Hrvata, jasno je da bi Slovak imao gde da se vrati, dok bi Nenad Zimonjić u tom slučaju bio neka vrsta pomoćnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading