"ORLOVI" DOBILI RIVALA ZA GENERALNU PROBU PRED EURO! Prošlog puta su bili DEMOLIRANI!

Autor:

Sport

30.12.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbor je pao na ovu reprezentaciju.

"ORLOVI" DOBILI RIVALA ZA GENERALNU PROBU PRED EURO! Prošlog puta su bili DEMOLIRANI!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu 2024. godine igraće sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Poslednji protivnik "orlova" pred EURO najverovatnije će biti Švedska na gostovanju 8. juna, prema saznanjima Sport kluba.

Očekuje se da ovu informaciju, kojom će biti kompletiran izgled priprema našeg nacionalnog tima za kontinentalnu smotru, Fudbalski savez Srbije potvrdi nakon praznika.

Iako se kao poslednji rival u pripremama spominjala Grčka, to ipak neće biti slučaj, pošto dogovor, navodno, nije postignut, pa je bilo potrebno okrenuti se drugim rešenjima.

Republika

Foto: Vikipedia

Srbija protiv Švedske

Ne tako davno, odmerili smo snage sa Šveđanima u okviru Lige nacija. Poslednje godine je naša reprezentacija u Beogradu ubedljivo slavila sa 4:1, dok je pre toga na Skandinaviji takođe pobedila, minimalnim rezultatom.

Orlovi“ će do početka takmičenja u Nemačkoj odigrati četiri kontrolne utakmice. Ozvaničeni su susreti sa Rusijom, u Moskvi na stadionu „Lav Jašin“, 21. marta i Kiprom, četiri dana kasnije u Limasolu. Okupljanje reprezentativaca, pred početak EP u Nemačkoj, zakazano za treći jun, a za samo dan kasnije zakazan je meč sa Austrijom u Beču. Videćemo kako će izabranici selektora Stojkovića izgledati na ovim kontrolnim duelima.

Podsetimo, početni duel sa Engleskom kojim će Srbija otvoriti Evropsko prvenstvo, biće odigran 16. juna, dva dana nakon početka takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading