PARTIZAN SAM KROJI SVOJU BUDUĆNOST: Obradović ima samo jedan problem pred meč sa Crnogorcima

Autor:

Sport

29.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc pričao o gostoprimstvu prema timu iz Podgorice pred prvi polufinalni meč u AdmiralBet ABA ligi.

PARTIZAN SAM KROJI SVOJU BUDUĆNOST: Obradović ima samo jedan problem pred meč sa Crnogorcima

Foto: Starsport

Košarkaše Partizana čekaju još dva koraka do odbrane titule u AdmiralBet ABA ligi. Da li će ih izabranici Željka Obradovića načiniti i iz koliko pokušaja ih mogu preskočiti delimično će biti odgovoreno koliko sutra (18.30) za kada je zakazan prvi polufinalni meč protiv podgoričke Budućnosti. Susret se igra u beogradskoj Areni, drugi meč je 7. maja u Podgorici, dok bi se eventualna majstorica igrala opet u Beogradu. Trener crno-belih je pred prvu utakmicu uveren da njegovi izabranici mogu do pobede.

- Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želeo da naglasim ovom prilikom je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želeo da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi. Mislim da je to ono što je potrebno AdmiralBet ABA ligi, a pre svega, svima nama koji smo iz Partizana. Želeo bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro oseća koda dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci - rekao je Obradović.

Foto: Starsport

Optimista: Balša Koprivica

On je dodao da su svi igrači zdravi, sa izuzetkom Ognjena Jaramaza koji ima problema sa nogom. Jedan od onih koji će moći da igraju je i centar crno-belih Balša Koprivica.

- Očekuje nas polufinale. Što se tiče same ekipe Budućnosti, ove sezone imamo iskustva sa njima, solidna su ekipa i imaju dobrog trenera. Pripremamo se već nekoliko dana za ovaj meč - kazao je Koprivica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading