DVE PLAVUŠE PRESRELE NIKOLU ROKVIĆA NA PUTU ZA GRČKU: Pevač doživeo ŠOK osmog dana pešačenja (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla podrška kojoj se nije nadao!

DVE PLAVUŠE PRESRELE NIKOLU ROKVIĆA NA PUTU ZA GRČKU: Pevač doživeo ŠOK osmog dana pešačenja (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

Pevač Nikola Rokvić je pre osam dana krenuo na put pešice ka Grčkoj, sa namerom da stigne do Egine, udaljene 1.060 kilometara od Beograda, gde će se pomoliti pred ikonom Svetog Nektarija Eginskog. Ovaj humani gest ima za cilj da prikupi sredstva za pomoć deci koja se leče na onkologiji, a do sada je uspeo da sakupi impresivnih šest miliona dinara.

Nakon što je krenuo na put, Nikola je doživeo iznenađenje kada su mu se osmog dana pridružile njegova majka Slavica Rokvić i tetka Suzana Milosavljević. Ova neočekivana podrška je dodatno ohrabrila pevača u njegovom humanitarnom poduhvatu. Na svom Instagram profilu, gde redovno obaveštava javnost o svom putovanju, Nikola je podelio ovu lepu vest sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić se sreo sa majkom Slavicom i tetkom Suzanom

Inače, Rokvić će na svom putovanju do Grčke biti dočekan od strane svoje porodice, supruge Bojane Barović i njihovo troje dece, što će mu svakako biti dodatna motivacija da istraje u ostvarivanju svog cilja.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić krenuo peške u Grčku

Podsećanja radi, Nikola Rokvić je svojim gestom želeo da animira ljude da doniraju novac koji će biti usmeren za pomoć deci koja se leče na onkologiji. Njegov cilj je da prikupi sredstva neophodna za nabavku aparata i renoviranje dečje onkologije, što iznosi ukupno oko 200.000 evra. Ovaj humanitarni podvig pevača je izazvao veliku pažnju javnosti i inspirisao ljude da se uključe i pruže pomoć u ovoj važnoj misiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading