NADA MACURA NA UDARU NEMORALNIH FOTOGRAFIJA: Isplivala ISTINA o čuvenoj srpskoj doktorki, hitno PREUZELA MERE!

Autor:

Zabava

29.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok detalji iz života nekadašnje portparolke Hitne pomoći!

NADA MACURA NA UDARU NEMORALNIH FOTOGRAFIJA: Isplivala ISTINA o čuvenoj srpskoj doktorki, hitno PREUZELA MERE!

Foto: Tanjug/D. STANKOVIĆ

Nada Macura

Doktorka Nada Macura je javno otkrila da neretko dobija nepristojne ponude, ali i da joj se udvaraju putem društvenih mreža. Ona je istakla da je njen bivši brak bio ono što je očekivala od njega, ali da je svesna da život razdvaja ljude kada nestane ljubavi.

Naime, Macura retko otkriva detalje svog privatnog života, međutim, jednom prilikom se dotakla najintimnijih trenutaka koje je doživela.

- Taj brak je bio po svemu što sam očekivala od tog braka, to je bilo to. Međutim, svesni ste toga da život tazdvaja ljude. Kada nestane ljubavi, to je to - rekla je Nada tada u emisiji "Exkluziv", pa dodala:

Republika

Foto: N.Pančić

Nada Macura

- Udvaraju se na društvenim mrežama, da, tačno je. Pa udvaraju se normalno, kome to ne prija, svakome. Mada ja društvene mreže ne smatram kao ozbiljnu stvar, nego više kao neko pismo bez adrese. Ko mi se svidi odgovorim, ko mi se ne svi ne odgovorim. Požele mi dobro jutro, požele mi dobar dan, pitaju me da li sam se naspavala, kad mogu da izađem. Uglavnom su mlađi muškarci u pitanju.

Republika

Foto: Prntscrin

Nada Macura

Macura je otkrila da dobija nepristojne ponude, ali da sa njima uvek postupa na isti način - blokira osobe koje šalju nemoralne slike. Takođe, istakla je da je bivšeg muža blokirala jer je kod njega prestala ljubav.

- Pišu mu momci, ali ako su slike malo nemoralne, onda ih blokiram. Moj telefon nije dostupan samo jednoj osobi, blokiran je zato što je kod njega prestala ljubav - rekla je svojevremeno za "Premijeru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading