TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Dugo najavljivana sednica UO Partizana JE OTKAZANA! Igor Duljaj ostaje trener!?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O aktuelnim temama, raspravljaće se nekom drugom prilikom.

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Dugo najavljivana sednica UO Partizana JE OTKAZANA! Igor Duljaj ostaje trener!?

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana nastavili su seriju poraza. Nakon Čukaričkog i Crvene zvezde koja je dva puta "uzela meru" klubu iz Humske, crno-beli su u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije poraženi na svom terenu od TSC-a rezultatom 1:2, čime je dovedeno u pitanje i osvajanje druge pozicije koja naredne sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Usled navedenog rukovodstvo crno-belih je za danas (ponedeljak 29. april) u 17 časova zakazalo sednicu Upravog odbora na kojoj je glavna tačka dnevnog reda trebalo da bude poverenje dosadašnjem treneru Igoru Duljaju, a sportska javnost je već "obaveštena" da će ekipu do okončanja još jedne neuspešne sezone predvoditi dosadašnji Duljajev pomoćnik Albert Nađ.

Međutim, na osnovu poslednjih informacija koje stižu sa crno-bele strane Topčiderskog brda, današnja sednica je otkazana, a kako prenosi "Kurir", razlog odlaganja jeste činjenica da se pojedini članovi najužeg rukovodstva kluba nalaze van Beograda.

Za sada nije poznato kada će nova sednica Upravnog odbora biti zakazana, što dovodi do zaključka da će trener Igor Duljaj barem još neko vreme biti trener crno-belih.

Foto: Starsport

Igor Duljaj ostaje na klupi Partizana?

 

Da podsetimo, do kraja ovosezonskog takmičenja u elitnom rangu srpskog fudbala ostalo je da se odigra još pet prvenstvenih kola. Partzian već u četvrtak 2. maja dočekuje novosadsku Vojvodinu, a nakon gostovanja u Kruševcu na stadion u Humskoj stiže lučanska Mladost, da bi crno-beli u poslednja dva kola gostovali Čukaričkom na Banovom brdu i u oproštajnom sezonskom meču 25. maja dočekuju najprijatnije iznenađenje sezone, kragujevački Radnički 1923.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading