OGLASIO SE NEJMAR NAKON POKUŠAJA KIDNAPOVANJA: Otkrio detalje o pokušaju otmice devojke i smrti prijateljice u Španiji

Autor:

Sport

07.11.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Nejmar oglasio se na društvenim mrežama nakon saznanja o pokušaju otmice svoje devojke i ćerke u Španiji.

OGLASIO SE NEJMAR NAKON POKUŠAJA KIDNAPOVANJA: Otkrio detalje o pokušaju otmice devojke i smrti prijateljice u Španiji

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

 Ovo je bio jako težak dan za Nejmara, pošto je pored ovog događaja doživeo i smrt svoje prijateljice koja ga je duboko pogodila.

Kako je Nejmar istakao na Instagramu, srećom su njegova devojka i njena porodica dobro prošli u napadu. Međutim, vest o smrti prijateljice Luane ga je potresla.

"Tužan dan, dobio sam dve loše vesti. Prva je napad koji su doživeli Brunini roditelji, ali hvala Bogu sve je bilo dobro. Drugo, saznao sam za smrt prijateljice, neka Bog dočeka Luanu raširenih ruku. Moje saučešće celoj njenoj porodici", napisao je Nejmar u emotivnoj poruci.

Foto: instagram

 

 


Policija je uhapsila jednog od osumnjičenih, dok se za dvojicom još traga. Prema informacijama, osumnjičeni su pobegli sa skupocenim torbama, satovima i nakitom. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Ovo nije prvi put da se Nejmar suočava sa teškim situacijama. Pre samo nekoliko meseci, njegov otac je pretrpeo srčani udar, a fudbaler je bio veoma zabrinut za njegovo zdravstveno stanje. Srećom, njegov otac se oporavio i Nejmar je ponovo mogao da se fokusira na svoju karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading