SADA VEĆ PO NAVICI: Sportski sektor radi u odličnom ritmu, što je još jednom pokazao!

Autor:

Sport

16.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija je promovisan!

SADA VEĆ PO NAVICI: Sportski sektor radi u odličnom ritmu, što je još jednom pokazao!

Foto: Facebook.com

Prvenstvo Raške okružne lige završeno je u subotu (8. juna) kada su na programu bili svi mečevi 26., ujedno i poslednjeg kola za ovu sezonu. 

Republika

Šesto mesto na tabeli ostalo je u "vlasništvu" ekipe Omladinca, koja je isto "osvojila" sa učinkom od deset trijumfa, šest remija i osam poraza, uz bodovni saldo na koti 36. U sezoni 20/21 u Novom Selu se igrao zonski stepen takmičenja, gde se uglavnom klub i takmičio u poslednje vreme, međutim već tri godine igra se okružna liga.

Tim iz Novog Sela je poznat po tome da je organizacija na visokom nivou, da se radi ozbiljno kako tokom cele sezone, tako i tokom pauze u kojoj se glavni fokus "baca" na prelazni rok, pa je tako i ovog puta.

Čelni ljudi Omladinca već su dogovorili prvo pojačanje za nastavak sezone, iako je do zvaničnog otvaranja prelaznog roka ostalo oko desetak dana, sportski sektor radi punom parom.

Vuk Jablanović dogovorio je sve uslove saradnje sa Omladincem i u predstojećoj sezoni nosiće dres kluba iz Novog Sela. Reč je o igraču koji je rođen 2006. godine, igra na poziciji desnog beka i ima status "bonusa".

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Prvi novajlija

Iz kluba su povodom angažovanja novog igrača poručili:

- Verujemo da će Vuk biti značajan deo slagalice za izazove koji nam predstoje naredne sezone, kao i za ciljeve koji su u našem klubu uvek najviši! Vuku želimo puno zdravlja, sreće i uspeha u FK “Omladinac”! Dobro došao Vuče!

Jablanović u Omladinac stiže iz Ribnice, gde je nosio dres Karađorđa, dok je svoje prve fudbalske korake napravio u školi fudbala "Bubamara" i u Apolonu. U nedavno završenoj sezoni Vuk je odigrao 20 utakmica i stekao je određeno iskustvo koje će mu sigurno značiti na novoj adresi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading