LOŠ ZNAK? ORLOVI I DANCI NE MOGU NA TEREN? Izbio požar u metrou u Minhenu! Igrači čekaju dalje instrukcije

Autor:

Sport

25.06.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemamo baš sreće sa Dancima...

LOŠ ZNAK? ORLOVI I DANCI NE MOGU NA TEREN? Izbio požar u metrou u Minhenu! Igrači čekaju dalje instrukcije

Foto: Republika

fudbaleri Srbije

Došao je i dan odluke za Srbiju na EURO 2024! Orlovi u Minhenu igraju poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva, u utorak od 21.00, i to protiv Danske. 

Za Sportal iz Nemačke javlja Jovana Novaković da se dogodio požar u metrou i da zato navijači u ovom trenutku ne mogu da krenu ka stadionu.

Srbija je poražena od Engleske sa 1:0, protiv Slovenije je odigrala 1:1 i time sačuvala nadu da preko Danske ode dalje. Mnogo je kalkulacija, a jedna je najvažnija - Orlovi moraju da idu na pobedu protiv Skandinavaca!

Tradicija nije na strani Orlova, ali ona je tu da bi se rušila. Koliko je Piksi fokusiran na ovaj meč, pokazao je još na treningu Orlova.

Okvirna postava je već poznata, selektor Danske najavio je ofanzivan fudbal, štaviše, smatra i da će biti "psiholoških igrica".

Francuska će u duelu sa prežaljenom Poljskom tražiti overu prvog mesta u Grupi D i trijumfalan završetak prve faze Evropskog prvenstva u kojem baš i nije blistala.


Po svemu što smo do sada videli od Holandije i Austrije, njihov međusobni duel na Olimpijskom stadionu u Berlinu (18:00) obećava jednu zanimljivu utakmicu.

 - Ispostavilo se da je ovo najbitnija utakmica, srećan sam što ćemo igrati u devet uveče, to su najbolji uslovi. Danci imaju odlične igrače, igraju jak fudbal, ne pobeđuju, ali i ne gube. Smatram da su jako dobro organizovana ekipa, igraju dosta ozbiljno. Biće borba lice u lice, tri puta smo izgubili, ali se nadam da ćemo sada promeniti istoriju i pobediti. Probaćemo sve da odigramo kako treba i da na kraju ubacimo loptu u gol - reka je selektor Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading