TRAGEDIJA! Preminuo nekadašnji saigrač Zvezdinog fudbalera

Autor:

Sport

30.06.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 27 godina.

TRAGEDIJA! Preminuo nekadašnji saigrač Zvezdinog fudbalera

Foto: Printskrin/X

Džastin Šonga

Tragična smrt mladog fudbalera Džastina Šonge

U Zambiji je zavladala tuga nakon vesti o preranoj smrti fudbalskog reprezentativca Džastina Šonge. Samo 27 godina star, Šonga je preminuo nakon kratke bolesti, ostavljajući fudbalski svet u šoku.

Karijera i uspesi

Džastin Šonga je poslednji put obukao dres Orlanda Pajretsa, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u zambijskom fudbalu. Sa 33 odigrane utakmice i 16 postignutih golova za nacionalni tim, bio je cenjeni napadač čiji je talenat bio prepoznat širom zemlje.

Veza sa fudbalerom Crvene zvezde


Posebnu pažnju privlači činjenica da je Džastin Šonga bio saigrač fudbalera Crvene zvezde, Kingsa Kangve, sa kojim je delio teren i u nacionalnom dresu Zambije. Njihovo prijateljstvo i sportsko partnerstvo dodatno su obogatili zambijski fudbal.

Ova tužna vest šalje snažan podsetnik o krhkosti života i podseća nas da nikada ne znamo šta nam sutra donosi. Džastin Šonga će biti upamćen kao talentovani fudbaler koji je prerano napustio ovaj svet, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u srcima ljubitelja fudbala širom sveta.

Što se tiče njegovog saigrača Kingsa Kangve, on je prošlu sezonu proveo u Belgiji na pozajmici u Kortrajku, a sada se vratio u Beograd i konkurisaće za tim Vladana Milojevića. Pre toga moraće da se pomiri sa smrću bliskog prijatelja iz nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading