LOŠE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Hvang na meti grčkog velikana

Autor:

Sport

30.06.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman što je došao drugi Korejac...

LOŠE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Hvang na meti grčkog velikana

Foto: Starsport

Transferna drama: In Beom Hvang na meti AEK

Fudbalski svet bruji o mogućem transferu In Beom Hvanga iz Crvene zvezde u redove grčkog kluba AEK. Nakon što je pre godinu dana stigao u Beograd iz Olimpijakosa, Hvang bi mogao da se vrati u Grčku, ali ovoga puta kao član najvećeg rivala svog bivšeg kluba.

Želja za povratkom i planovi AEK

Prema pisanju grčkih medija, Hvang se pominje kao potencijalna zamena za Orbelina Pinedu, čiji se povratak u Meksiko čini sve izvesnijim. Pineda je letos stigao u Grčku iz Selte kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba, ali sada je izvestan njegov odlazak. AEK je zainteresovan za usluge Hvanga, ali realizacija ovog transfera još uvek je pod znakom pitanja.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

In-Beom Hvang

Klauzula i cena transfera


Hvang je letos došao u Crvenu zvezdu za 5.500.000 evra uz klauzulu da za istu sumu može da ode u neki klub iz "liga petice" ako dobije ponudu. Međutim, za klubove iz ostalih liga, među kojima je i AEK, ta cena ne važi. Ovo dodatno komplikuje pregovore oko transfera, ali ukoliko se transfer ostvari, biće to jedan od najvećih transfera u istoriji Crvene zvezde.

Hvang je nesumnjivo jedan od najboljih fudbalera crveno-belih i sigurno će biti potrebna ogromna ponuda kako bi se na Marakani odrekli Korejca, pogotovo s obzirom na to da je u klub došao Jung Vu Seol koji mu je saigrač iz reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading