ENGLEZI, PA NE MOŽETE UVEK DA SE PROVLAČITE! NAJBOLJI STRELAC EVRO BACIO "TRI LAVA" NA KOLENA! Slovački ubica ima NOVU žrtvu (VIDEO)

Autor:

Sport

30.06.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludnica na Veltins Areni!

ENGLEZI, PA NE MOŽETE UVEK DA SE PROVLAČITE! NAJBOLJI STRELAC EVRO BACIO "TRI LAVA" NA KOLENA! Slovački ubica ima NOVU žrtvu (VIDEO)

Foto: Profimedia

Reprezentacije Engleske i Slovačke trenutno u Gelzenkirhenu igraju duel osmine finala Evropskog prvenstva, a posle samo 25 minuta dogodilo se ono čemu su se mnogi nadali, ali niko zapravo nije verovao - Slovaci su poveli!

Od prvog minuta videlo sa da Englezima konačno mogu doći na naplatu one slabe igre iz grupe gde su se kroz iglene uši provukli sa pet bodova. A za to se pobrinuo i trenutno jedan od trojice najboljih strelaca EVRO - Ivan Šranc! Krilni fudbaler je potpuno eksplodirao u Nemačkoj, te je na četiri utakmice Slovačke od isto toliko golova postigao čak tri!

Samo je Rumunima u prošloj utakmici gol dao Duda, a ne Šranc koji trenutno sa tri pogotka deli prvo mesto najboljeg strelca EP sa Mikautadzeom i Musijalom.

Ni komentator RTS, Nemanja Matić, nije krio svoje oduševljenje golom Slovaka. Njegova reakcija na gol Šranca bila je gotovo jednaka kao da je gol postigla selekcija Srbije, što ne čudi s obzirom na bliske odnose između Srbije i Slovačke. Matić je istakao da je nedavno posetio Bratislavu i bio oduševljen ponašanjem i gostoprimstvom tamošnjeg naroda.

Iako je "Gordi Albion" potpuno podbacio u grupnoj fazi, sve osim pobede nad Slovacima smatralo bi se najvećim iznenađenjem prvenstva, jer prema kladionicama Engleska i dalje važi za najvećeg favorita za osvajanje EVRO. Zašto je to tako - niko nema odgovor, ali baš kao što su se i kroz grupu provukli sa minimalno uloženim trudom, tako im se "otvara" i žreb do finala, budući da su sve jače reprezentacije u drugom delu kostura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading