TERA SUZE NA OČI! MIHINA UDOVICA OBJAVILA SLIKU SINA U POSEBNOM DRESU: Ponosni Srbin (FOTO)

Autor:

Sport

30.06.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećanje na Mihu ne bledi...

TERA SUZE NA OČI! MIHINA UDOVICA OBJAVILA SLIKU SINA U POSEBNOM DRESU: Ponosni Srbin (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Emotivni trenuci: Sin Siniše Mihajlovića nosi specijalan dres

Na Instagram profilu Arijane Mihajlović nedavno su se pojavile fotografije njenog sina Dušana, koji je nosio poseban dres. Naime, reč je o dresu Vojvodine na kojem se nalazi lik njegovog oca, legendarne fudbalske ikone Siniše Mihajlovića. Ovaj dres je bio nošen na utakmici protiv Crvene zvezde prošle godine, kao deo počasti proslavljenom fudbaleru.

- Ponosni Srbin - napisala je u opisu fotografije Arijana.

Ponosni naslednik: Dušan Mihajlović u dresu sa likom oca


Ovaj emotivni gest nije prošao nezapaženo, te su objave Arijane Mihajlović brzo privukle pažnju i podršku mnogobrojnih korisnika društvenih mreža. Arijana je poznata po tome što redovno deli intimne trenutke sa svojom porodicom, uključujući i fotografije sa pokojnim suprugom Sinišom Mihajlovićem.

Sećanje na Sinišu: Borba sa leukemijom i nasleđe legendarne karijere

Podsećamo da je Siniša Mihajlović preminuo 16. decembra 2022. godine u 53. godini nakon duge borbe sa leukemijom. Siniša je ostavio dubok trag u svetu fudbala, kako na terenu tako i van njega, te se njegovo nasleđe i dalje neprestano oseća u fudbalskoj zajednici.

Bio je mnogo veliki čovek i mag, a sa njegovom smrću se mnogobrojna porodica koju je za života izgradio i dan danas ne miri, zbog čega se često prisećaju Mihe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading