ŠOK BOMBA NA ESTRADI! Dragana Mirković snima DUET sa OVOM pevačicom, procurila ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA!

Autor:

Zabava

01.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana MIrković objavila fotografiju koja je izvazala veliku pažnju.

ŠOK BOMBA NA ESTRADI! Dragana Mirković snima DUET sa OVOM pevačicom, procurila ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA!

Foto: Časlav Vukojičić

Dragana Mirković

Poznata pevačica Dragana Mirković nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa mlađom koleginicom Teodorom Džehverović sa jednog nastupa, a nije krila oduševljenje Teodorinom pojavom.

Na fotografiji se može videti Dragana Mirković sa osmehom na licu, dok rame uz rame pozira sa Teodorom Džehverović, koja je takođe nasmejana i izgleda veoma zadovoljno. Ova objava privukla je veliku pažnju njihovih fanova, koji su u komentarima izrazili oduševljenje njihovim zajedničkim nastupom.

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković sa Teodorom Džehverović

 


Teodora Džehverović, mlada pevačica koja je stekla popularnost u poslednjih nekoliko godina, sve više privlači pažnju javnosti svojim talentom i energičnim nastupima. Njeni hitovi su postali omiljeni među ljubiteljima domaće muzike, a njen scenski nastup ostavlja snažan utisak na publiku.

Dragana Mirković, kao iskusna pevačica sa dugogodišnjom karijerom, poznata je po tome što podržava mlade talente na estradi. Njen gest objavljivanja zajedničke fotografije sa Teodorom Džehverović samo je još jedan primer njenog osećaja za promociju i podršku mladim kolegama.

Foto: Mario Poje

Dragana Mirković

 


Ova fotografija samo je podstrek za fanove obe pevačice da se raduju budućim zajedničkim nastupima i možda čak i saradnjama. Sa jedne strane imamo iskusnu pevačicu koja i dalje pleni svojom harizmom, a sa druge strane mladu i talentovanu umetnicu koja obećava sjajnu budućnost na estradi.

Dragana Mirković i Teodora Džehverović, svaka na svoj način, nastavljaju da osvajaju srca publike i grade svoje mesto na domaćoj muzičkoj sceni. Ova fotografija je samo jedan od mnogobrojnih dokaza koliko je važno podržavati i negovati talente u muzici, te kako iskustvo i mladalačka energija mogu zajedno stvoriti magične trenutke na sceni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading