BELINGEM SE OGLASIO POSLE SRAMOTNOG POTEZA: Kaže da je ZBOG OVOGA pokazivao međunožje

Autor:

Sport

30.06.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu to priličilo

BELINGEM SE OGLASIO POSLE SRAMOTNOG POTEZA: Kaže da je ZBOG OVOGA pokazivao međunožje

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Engleske pobedila je selekciju Slovačke rezultatom 2:1. Englezi su došli do trijumfa nakon preokreta. Strelci za "Gordi Albion" bili su Džud Belingem u 96. minutu i Hari Kejn u prvom minutu prvog produžetka, a za Slovake je pogodio Ivan Šranc u 25. minutu.

Englezi su počeli bledo od samog starta, Slovaci su bili bolji protvinik. Izabranici Gereta Sautgejta nisu pokazali ništa na ovoj utakmici, ali i na samom Evropskom prvenstvu. Slovacima se isplatila hrabra igra u 25. minutu kada je Šranc dobio loptu, našao se jedan na jedan sa Pikfordom i doveo svoju ekipu u vođstvo. Englezi su nakon toga uspeli da preuzmu inicijativu, ali do samog kraja meča nije se menjao rezultat.

Taman kada je sve izgledalo gotovo, u bukvalno poslednjim trenucima meča Belingem je "makazicama" u nadoknadi vremena odveo meč u produžetke, gde je Kejn veoma brzo potvrdio vođstvo selekcije "tri lava" i overu prolaska među osam najboljih timova.

Posle izjednačujućeg pogotka Džud Belingem se hvatao međunožje i tako gestikulirao ka klupi protivnika potpuno neprimereno i odmah se našao na udaru zbog tog poteza, pa je odmah posle meča morao da se "pere" na društvenim mrežama.

To je samo interna šala sa bliskim prijateljima koji su bili na utakmici. Ništa osim respekta prema slovačkom timu koji je igrao večeras - napisao je Belingem na platformi "X".

Hoće li mu ovo biti dovoljno da u centru pažnje bude zbog gola, videćemo u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
mumi

01.07.2024 18:41

Naravno da ce da mu prodje. Ipak su to Englezi. Njihova je svaka zlatna.